Είστε εδώ

Εκεί κατάντησαν το ποδόσφαιρο, ο Γκιρτζίκης και η ΕΠΟ: Οριστικά, δυο σειρές προκριματικά Ιούλιο/Αύγουστο ο πρωταθλητής Ελλάδας!

Έκαναν το … “θαύμα” τους τελικά οι “άχρηστοι” της ΕΠΟ, και η “πεφωτισμένη” ηγεσία της υπό τον … γιατρό Γκιρτζίκη, που επιμένει να πάρει το “καράβι” του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί του στο βυθό, παρά να ξεκολλήσει από τη “χρυσοαμοιβόμενη” θεσούλα του ( οι απολάβές του ΔΣ της ΕΠΟ δεν υπάγονται με νόμο, στα Μνημόνια και εξαιρούνται!!! ). Έτσι λοιπόν, αφού οι … τελευταίες εθνικές ελπίδες για ποδοσφαιρική διάσωση από την ξεφτίλα, είχαν αφεθεί στα πόδια των … Ουκρανών της Σαχτιάρ Ντόνετσκ, τελικά το “ξανθό γένος του Βορρά” δεν μας έκανε το χατίρι, η Σαχτιάρ απώλεσε το ουκρανικό πρωτάθλημα από την Ντιναμό του Κίεβου και έρτειλε τον Έλληνα πρωταθλητή σε καλοκαιρινό ποδισφαιρικό “αγροτικό” σε αγρούς και χωράφια της τριτοευρωπαικής ποδοσφαιρικής συνωμοταξίας …
Ο Ολυμπιακός, θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο των πρωταθλητών στις 26 / 27 Ιουλίου και 2 / 3 Αυγούστου, ενώ εφόσον προκριθεί θα παίξει στα play off του Champions League στις 16 / 17 και 23 / 24 Αυγούστου. Εάν αντιθέτως αποκλειστεί, θα παίξει στα play off του Europa League.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *