Είστε εδώ
Home > FAQ news > Έκαναν πίσω! Η ΝΔ “ομολογεί” με ανακοίνωσή της μετά τη συνέντευξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη…

Έκαναν πίσω! Η ΝΔ “ομολογεί” με ανακοίνωσή της μετά τη συνέντευξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη…

Σε άτακτη φυγή, από τις πομφόλυγες των τελευταίων 24ωρων περί απώλειας της δεδηλωμένης από την κυβερνηση και τους λεονταρισμούς οτι δήθεν δεν διαθέτει ο Τσίπρας τους απαραίτητους  “151” βουλευτές για την κυβερνητική πλειοψηφία και θα κυβερνούσε στηριζόμενος στην ανοχή, ετράπη η ΝΔ, μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο δελτίο της Έλλης Στάη στο OPEN!

Με μια ανακοίνωση με σαφώς πεσμένα τα φτερά της αυτοπεποίθησης, η ΝΔ δείχνει διάθεση να πάψει να προκαλεί το κυβερνητικό στρατόπεδο και για ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς πλέον είναι σίγουροι ότι ο Τσίπρας διαθέτει τους 151 (τουλάχιστον) της δεδηλωμένης!

Πιο συγκεκριμένα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που επιβεβαιώνει όσα υποστηριξε λίγο νωριτερα το βράδυ της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός στο δελτίο του OPEN ( Έλλη Στάη ), ότι δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τολμήσει να καταθέσει πρόταση μομφής για να μην ηττηθεί αλλά και γιατί δεν θέλει να διακινδυνεύσει μια εκλογική αναμέτρηση :«Το λέμε από καιρό. Θα χρειαστεί εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα και το θίασό του από τις καρέκλες τους. Σήμερα απλά μας ενημέρωσε ότι επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία. Και αυτά τα εγγυάται η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις εκλογές που δεν θα αργήσουν»

Leave a Reply

Top