Είστε εδώ

Είναι που ο Κασσελάκης “δεν σέβεται τα όργανα”: Νέα συνεδρίαση την Τετάρτη της ΠΓ! Έρχονται νέες πρωτοβουλίες και αλλαγές

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη (29/11), στις 15.30, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν για νέες πρωτοβουλίες που αναμένονται και έχουν να κάνουν και με την οργάνωση και με αλλαγές αλλά και με το επικείμενο συνεδριο.

Όπως είχε υπογραμμίσει στην συνεδρίαση του οργάνου την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάζει συχνά, έχοντας και τον ρόλο πολιτικού κέντρου.
«Η Πολιτική Γραμματεία θα είναι παραγωγικό, συντροφικό και αποτελεσματικό Όργανο, το οποίο θα έχει δυναμική» είχε τονίσει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Εσείς είστε το πολιτικό κέντρο. Χρειάζεται να σκεφτούμε νέα μοντέλα και να παράξουμε πολιτική. Να εργαζόμαστε ισότιμα με ανοιχτό μυαλό και με σεβασμό. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρώτο βιολί, είμαστε μια ορχήστρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υποταχτεί το εγώ στο εμείς» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *