Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Είναι λίγο … υποκριτής ο κ Σαμαράς; Όταν χαρακτήριζε (πολλάκις) Αντρέα Παπανδρέου και Κωνστ. Καραμανλή “πολιτικά κατάκοπους” …

Είναι λίγο … υποκριτής ο κ Σαμαράς; Όταν χαρακτήριζε (πολλάκις) Αντρέα Παπανδρέου και Κωνστ. Καραμανλή “πολιτικά κατάκοπους” …

«Δεν ήταν “εθνικιστής” ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν έλεγε πως “η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική”… Ούτε ήταν “τυχοδιώκτης” ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι “το όχημα του αλυτρωτισμού για τα Σκόπια”», ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα ο Αντ Σαμαράς στην δήλωσή του που προκάλεσε ήδη τη σφοδρή αντίδραση από το ΚΙΔΗΣΟ του Γ Παπανδρέου!

Επειδή όμως ζούμε όλοι στην ίδια χώρα κι όσο κι αν θα το ήθελε ο πρώην Πρωθυπουργός, να λησμονούμε όλοι τοσο εύκολα τα “έργα και τις ημέρες” του, αλλά και τις εθνικές συνέπειές τους … εδώ άρθρο το Νοέμβριο του 2009 http://www.protagon.gr/apopseis/blogs/o-samaras-karamanlikos-388000000, το οποίο αναφέρει το πόσες φορές ο Αντ Σαμαράς τους έχει χαρακτηρίσει ( Ανδρεα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Καραμανλή ) πολιτικά κατάκοπους.

Στο άρθρο αναφέρονται: «Ούτε ο Καραμανλής ούτε ο Παπανδρέου μπορούν πια να προσφέρουν στον τόπο», «παρεμποδίζουν», «Η Ελλάδα πρέπει να τρέξει… κι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να τρέξει με πολιτικά κατάκοπες ηγεσίες».

Τελικά, είναι λίγο υποκριτής ο κ. Σαμαράς;

Κλεπτομνήμων …

Leave a Reply

Top