Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > «Είμαστε και εμείς άνθρωποι και έχουμε ανάγκη να δουλέψουμε»: Ηχηρή απάντηση Επαγγελματιών DJs στην κυβέρνηση για το άνοιγμα της εστίασης χωρίς μουσική

«Είμαστε και εμείς άνθρωποι και έχουμε ανάγκη να δουλέψουμε»: Ηχηρή απάντηση Επαγγελματιών DJs στην κυβέρνηση για το άνοιγμα της εστίασης χωρίς μουσική

Τις έντονες αντιρρήσεις τους εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι Επαγγελματίες DJs  στην απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα καταστήματα της εστίασης χωρίς μουσική από την Δευτέρα 3/5. Οι ίδιοι, μετά από μήνες που δεν έχουν εργαστεί, «κατακεραυνώνουν» την κυβέρνηση η οποία, αψηφά, όπως λένε, αφενός την σημασία της μουσικής και αφετέρου την ίδια την ανάγκη τους να δουλέψουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Επαγγελματιών DJs:

Η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη μουσική στις επιχειρήσεις εστίασης που θα ανοίξουν από Δευτέρα 3 Μαΐου μας βρίσκει ξεκάθαρα απέναντι.

Κι αυτό για δύο λόγους:

Πρώτον γιατί η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας που αναζητά ο πελάτης κατά την προσέλευσή του σε μία επιχείρηση εστίασης.

Δεν είναι τυχαίο ότι από τα καφενεία στα χωριά μέχρι τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, παντού υπάρχει μουσική.

Δεύτερον, γιατί ως επαγγελματίες της μουσικής και της διασκέδασης έχουμε εργαστεί ελάχιστα τους τελευταίους 14 μήνες, με αρκετούς από εμάς να αντιμετωπίζουμε ζητήματα βιοπορισμού. Το άνοιγμα της εστίασης με ήπια, συνοδευτική στη συνολική εμπειρία του πελάτη μουσική μπορεί να σημάνει την έστω μερική επανεκκίνηση της εργασίας για το επάγγελμα μας και άρα μια οικονομική ανακούφιση.

Θέλουμε να θυμίσουμε ότι είμαστε κι εμείς άνθρωποι που δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση ούτε να διασπείρουμε, ούτε να κολλήσουμε τον ιό.

Όμως θέλουμε και έχουμε ανάγκη να δουλέψουμε.

Η μουσική στην εστίαση είναι ζήτημα που αφορά στο «ζην» και το «ευ ζην» εργαζομένων και πελατών.

Ελπίζουμε στην κυβέρνηση να το αντιληφθούν, έστω και τώρα.

Πηγή : koutipandoras.gr

Leave a Reply

four × 1 =

Top