Είστε εδώ

«Είμαστε η «προσωρινή φθορά», το «ατυχές γεγονός» ! Κραυγή πικρίας της μάνας που έχασε το παιδί της στα Τέμπη και άκουσε χθες τον Πρωθυπουργό να την κατηγορεί ότι “εργαλειοποιεί” την απώλεια !!!

Σφοδρό κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ρεσιτάλ αναλγησίας και ασυναισθησίας που παρέδωσε χτες ο Πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης στο δελτίο του ΑΝΤ1 και που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. Ταυτόχρονα όμως έχει ξεχειλίσει η πίκρα και η απόγνωση στους χαροκαμένους συγγενείς των νεκρών – νέα παιδιά στην πλειοψηφίας τους – στο δυστύχημα στα Τέμπη, που εκτός από την αβάστακτη απώλεια, άκουσαν τον Πρωθυπουργό να τους κατηγορεί ότι “εργαλειοποιούν” την απώλεια που βιώνουν!

«Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές», δήλωσε ανερυθρίαστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης,

Δείτε το επίμαχο σημείο: 

«Είμαστε η «προσωρινή φθορά», το «ατυχές γεγονός» και «αυτοί που χρησιμοποιούμε το θάνατο των παιδιών μας με πολιτικά κίνητρα». Η Μαρία Καρυστιανού, που θρηνεί την 20χρονη κόρη της, Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023, μίλησε Στο Κόκκινο και τους Τζούλυ Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη.

«Ντρέπομαι και να τα συζητάω αυτά που είπε για εμάς ο πρωθυπουργός», αγανακτεί για την επίθεση που δέχθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «επειδή κάναμε μήνυση για να ερευνηθούν τυχόν ευθύνες των υπουργών Μεταφορών από το 2006. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δεν έχει ποινικές ευθύνες; Όλοι οι υπουργοί δεν γνώριζαν; Έπρεπε να είχε αποσυρθεί από τις εκλογές. Η υποψηφιότητά του προσβάλλει τους νεκρούς μας. Υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη. Είναι δυνατόν χωρίς να τελειώσει αυτή η έρευνα να κατεβαίνει υποψήφιος;»

«Εμείς δεν έχουμε ούτε περίοδο εκλογών, ούτε Πάσχα ούτε τίποτα. Για εμάς ο χρόνος σταμάτησε στις 28-2-2023» λέει και η φωνή της σπάει. «Ό,τι κάνουμε το κάνουμε πολύ δύσκολα, με δάκρυα στα μάτια. Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε δείξει ανθρώπινο πρόσωπο. Αντιθέτως, κάνει ό,τι δεν μας βλέπει, προσπαθεί να μην ασχολείται με εμάς γιατί πιστεύει ότι έτσι θα εξαφανιστούμε. Ντρέπομαι και να τα συζητάω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *