Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εφιαλτική νύχτα στην Πάτρα: Μεγάλη φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αγώνας της πυροσβεστικής να μην απειληθούν σπίτια

Εφιαλτική νύχτα στην Πάτρα: Μεγάλη φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αγώνας της πυροσβεστικής να μην απειληθούν σπίτια

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή των Συχαινών-Βούντενης της Πάτρας.

Η φωτιά είναι πάνω από την Περιμετρική και κοντά στο ύψος του τούνελ.

Η Αστυνομία προσπαθεί να διατηρήσει τους δρόμους ανοικτούς για να έχουν εύκολη πρόσβαση τα Πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η πυρκαγιά απείλησε κατοικία στα κάτω Συχαινά.

Πολλά από τα πυροσβεστικά οχήματα είναι παρατεταγμένα επί της Περιμετρικής με τις φλόγες να είναι ακριβώς κάτω από την κοιλαδογέφυρα της οδού, η οποία είναι κλειστή. Οι άνεμοι στην περιοχή πνέουν ισχυροί, δυσκολεύουν το έργο το Πυροσβεστών κι έτσι οι φλόγες πέρασαν την Περιμετρική και κινούνται με κατεύθυνση προς Ρίο.

Στην ευρύτερη περιοχή δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων πολιτών. Κοντά στο σχολείο της περιοχής (59ο) έχουν συγκεντρωθεί πολλά οχήματα και η Αστυνομία προσπαθεί τώρα να αδειάσει το σημείο για να μπορούν να κυκλοφορήσουν τα Πυροσβεστικά.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αναμένεται να δώσουν ολονύχτια μάχη για να περιορίσουν την πυρκαγιά ενώ έχει ζητηθεί ενίσχυση με οχήματα και Πυροσβέστες και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

πηγή: thebest.gr

Leave a Reply

1 × 3 =

Top