Είστε εδώ
Home > FAQ news > Εδώ έχει αλλάξει τόσα κόμματα, πως θα άλλαζε δηλώσεις; … Του Οικονόμου του φταίει τώρα η “μονταζιέρα” του ΣΥΡΙΖΑ για το “τζαμαπατζήδες” στους πολίτες …

Εδώ έχει αλλάξει τόσα κόμματα, πως θα άλλαζε δηλώσεις; … Του Οικονόμου του φταίει τώρα η “μονταζιέρα” του ΣΥΡΙΖΑ για το “τζαμαπατζήδες” στους πολίτες …

Το πολιτικό θράσος του Βασ. Οικονόμου είναι εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος αν ανατρέξει στη διαδρομή που έχει διανύσει ανάμεσα σε διάφορους πολιτικούς σχημαισμούς τα προηγούμενα χρόνια αλλά και σε διάφορες δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει και που τώρα όχι μόνο τις έχει “διαγράψει” αλλά μάλλον προσεύχεται να τις έχουν διαγράψει από τη μνημη τους και οι πολίτες!

Αυτή τη φορά του φταίνε Η «μονταζιέρα» του ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ, για τις προκλητικές του δηλώσεις περί «τζαμπατζήδων» για τους πολίτες που πασχίζουν να βρουν χρήματα προκειμένου να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη για την χυδαία του δήλωση, ο Βασίλης Οικονόμου προτίμησε να ρίξει το φταίξιμο στο ΣΥΡΙΖΑ ισχυριζόμενος πως «απομονώθηκε μια φράση του».

«Η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και την Αυγής απομόνωσε μια φράση. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι υπάρχει το κοινωνικό τιμολόγιο, πρέπει η κυβέρνηση και η ΔΕΗ να είναι πάνω από αυτούς που έχουν αδυναμία και να μην κόβεται το ρεύμα αν έχουν πραγματική ανάγκη, και είπα να μην κρύβονται πίσω από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη κάποιοι που μπορούν να πληρώσουν και δεν πληρώνουν» ανέφερε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του OPEN μετά το σάλο που προκάλεσε.

«Το ρεύμα δεν μπορεί να είναι δωρεάν και γι αυτόν που δεν μπορεί να το πληρώσει υπάρχει κοινωνική πολιτική που μπορεί να τον στηρίξει», είπε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε: «Από αυτό το πράγμα, πιάσανε ένα κομμάτι, τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν λυσσάξει από χτες το πρωί με επιθέσεις επί επιθέσεων -και προσωπικές απειλές- για να πούνε τι; Ότι εμείς λέμε «όχι» στους αδύναμους ανθρώπους. Ίσα – ίσα λέμε «ναι στους αδύναμους ανθρώπους και έρχεται ο Τσίπρας ο ευαίσθητος ο οποίος το 2017 έκοψε σε 230.000 συμπολίτες μας το ρεύμα, το 2018 σε άλλους 220.000 να καταθέσει -ο υποκριτής πολιτικός- τροπολογία».

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

4 × 3 =

Top