Είστε εδώ
Home > FAQ news > Έχουν λερωμένη τη φωλιά τους; Πανικόβλητο το “γαλάζιο” προεδρείο της Εξεταστικής έκοψε Πέτσα – Δημητριάδη από μάρτυρες για τη … “λίστα Πέτσα”! ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με εντολή Μητσοτάκη

Έχουν λερωμένη τη φωλιά τους; Πανικόβλητο το “γαλάζιο” προεδρείο της Εξεταστικής έκοψε Πέτσα – Δημητριάδη από μάρτυρες για τη … “λίστα Πέτσα”! ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με εντολή Μητσοτάκη

Άνευ προηγουμένου χειραγώγηση των διαδικασιών και υπονόμευση του έργου Εξεταστικής Επιτροπής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Μετά το αντιδεοντολογικό και ύποπτο από όλες τις απόψεις “καπέλωμα” της Εξεταστικής, που αποτελεί πρόταση της Αντιπολίτευσης που καταψήφισε το κυβερνόν κόμμα, με την τοποθέτηση από το ΠτΒ, προεδρείου από βουλευτές της ΝΔ, ήρθε σήμερα και το κερασάκι στην τούρτα με την απόρριψη από την πλειοψηφία της Επιτροπής που σχηματίζουν οι βουλευτές της ΝΔ, της πρότασης της αντιπολίτευσης να καταθέσουν ως μάρτυρες ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της “λίστας” ο Στ Πέτσας, αλλά και ο “ισχυρός ανήρ” του Μαξίμου και πρωθυπουργικός ανηψιός Γρ Δημητριάδης. Σημειώνεται οτι στην πρόσφατη Εξεταστική για τον Δημ Παπαγγελόπουλο η πλειοψηφία της ΝΔ δεν δίστασε ούτε λεπτό να διευρύνει τη λίστα των μαρτύρων με τον Σάμπι Μιονί.

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με εντολή Μητσοτάκη

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κάνει λόγο για καταφανή προσπάθεια της ΝΔ να μετατρέψει την Εξεταστική σε παραμηχανισμό απόκρυψης της αλήθειας!

“Η Ν.Δ. έδειξε σήμερα το έντρομο πρόσωπο της σε ο,τι αφορά τις αποκαλύψεις για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Με εντολή Μητσοτάκη η κυβερνητική πλειοψηφία απέρριψε όλους τους μάρτυρες που πρότεινε σύσσωμη η Αντιπολίτευση , αποκλείοντας έτσι όλα τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην διαβόητη λίστα Πέτσα,μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργικός ανηψιός, Γρ. Δημητριάδης. Εξεταστική για την λίστα Πέτσα χωρίς τον…Πέτσα, σε μια καταφανή προσπάθεια της Ν.Δ. να μετατρέψει την εξεταστική σε παραμηχανισμό απόκρυψης της αλήθειας. Θέλουν να κρύψουν τους υπουργούς που εμπλέκονται με εντολή Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει κάτι πολύ επιβλαβές για την Δημοκρατία”.

Photo: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Leave a Reply

fifteen − 6 =

Top