Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Οι “ανώνυμοι” Δράκοι των πρωτοσέλιδων και η αιχμηρή απάντηση της Ρένας Δούρου: Ο ορισμός του #fakenews – Δεν χρειάζεται καν διάψευση…

Οι “ανώνυμοι” Δράκοι των πρωτοσέλιδων και η αιχμηρή απάντηση της Ρένας Δούρου: Ο ορισμός του #fakenews – Δεν χρειάζεται καν διάψευση…

“Σφάζει με το βαμβάκι” η ανακοίνωση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου που ήρθε ως απάντηση σε πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας του τη θέλει να “δηλώνει ότι “είναι η διάδοχος του Τσίπρα” σε Έλληνα διπλωμάτη”…(ανώνυμο ενδεχομένως, σαν τους ανώνυμους αξιωματούχους των Βρυξέλλων….)

“Είναι ο ορισμός του fake news” αναφέρει χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης στην ανακοίνωσή της, ενώ σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχολιάζει το πρωτοσέλιδο γράφοντας ότι “προφανώς δεν είχαν δράκο να βάλουν στο πρωτοσέλιδο…”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ρένας Δούρου:
Το πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας συνιστά τον ορισμό του fake news. Αποτελεί αποκύημα της πλούσιας, όπως έχει φανεί και παλιότερα, φαντασίας του συντάκτη του. Δεν χρειάζεται καν διάψευση. Ούτε και το ‘αιδώς Αργείοι’ ταιριάζει, απλά γιατί οι λέξεις αυτές δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο των υπευθύνων του συγκεκριμένου εντύπου.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top