Είστε εδώ

Έχασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τη ΔΕΘ και τώρα παίρνει… ρελανς: Φθινοπωρινές βουτιές στα Χανιά ο Κυριάκος, ενώ το ΑΠΘ «καίγεται» και η οργή του κόσμου ξεχείλισε… (photo)

Το ΑΠΘ «καίγεται» και ο Κυριάκος απολαμβάνει ανάσες… δροσιάς στην Κρήτη, χωρίς να του καίγεται καρφί…

Πιστός στο επίθετο που τον χαρακτηρίζει, ο «happy traveler» Πρωθυπουργός, βρέθηκε στα Χανιά για το Σαββατοκύριακο. Είχε χάσει και το προηγούμενο, λόγω των υποχρεώσεών του στη 86η ΔΕΘ και φαίνεται του έπεσε βαρύ. Ο φακός τον κατέγραψε σήμερα το μεσημέρι, συνοδευόμενο από τον γιό του, στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσσαρνα, να απολαμβάνει μερικές… φθινοπωρινές βουτιές.

Τι και αν στη Θεσσαλονίκη, τα ΜΑΤ χτυπούσαν στο ψαχνό χθες το μεσημέρι φοιτητές μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών και το βράδυ έριχναν χημικά σε χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας που παρακολουθούσαν συναυλία στο ΑΠΘ.

Τι και αν τόσος κόσμος αφού διαλύθηκε η συναυλία του Παπακωνσταντίνου έψαχνε μέρος να σταθεί στο κέντρο της πόλης, από τα δεκάδες χημικά που έπεσαν. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμα και παιδιά.

Τι και αν η οργή ξεχείλισε και οι φοιτητές θα βγουν και σήμερα στους δρόμους κατά της κρατικής καταστολής και της κυβερνητικής πολιτικής

Για τον Πρωθυπουργό, είναι Σαββατοκύριακο! Μην ενοχλείτε!….

Με πληροφορίες από zarpanews.gr

One thought on “Έχασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τη ΔΕΘ και τώρα παίρνει… ρελανς: Φθινοπωρινές βουτιές στα Χανιά ο Κυριάκος, ενώ το ΑΠΘ «καίγεται» και η οργή του κόσμου ξεχείλισε… (photo)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.