Είστε εδώ
Home > FAQ news > Έχασε τα λόγια του ο Μητσοτάκης μπροστά στις ερωτήσεις της Αγγλίδας δημοσιογράφου για τα push-backs (vid)

Έχασε τα λόγια του ο Μητσοτάκης μπροστά στις ερωτήσεις της Αγγλίδας δημοσιογράφου για τα push-backs (vid)

Μπορεί στο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιδόθηκε σε επικοινωνιακά shows και να δημιούργησε σάλο με την «έκρηξή» του κατά της Ολλανδής δημοσιογράφου, Ingeborg Beugel, όταν η ίδια τον «έστησε στον τοίχο» θέτοντάς του ερωτήματα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων (push backs), τώρα όμως, έπαιζε εκτός έδρας και στα «αιχμηρά» ερωτήματα Αγγλίδας δημοσιογράφου, έχασε τα λόγια του κι απάντησε με… ψελλίσματα.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στην βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain» στο δίκτυο ITV, όταν η δημοσιογράφος Susanna Reid του έθεσε την ερώτηση για τα push backs.

«Γυρίζετε πίσω τις βάρκες; Αυτό είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα. Ποια είναι η υποχρεώσή σας απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους;»

Και κάπου εκεί, ο πρωθυπουργός δεν ήξερε, ή δεν ήταν προετοιμασμένος για τη συγκεκριμένη ερώτηση. Και χωρίς ύφος και τσαμπουκά όπως στην Ολλανδή δημοσιογράφο, σαν «βρεγμένη γάτα», παραδέχτηκε, «Αναχαιτίζουμε τις βάρκες».

Υ.Γ: Και για μια ακόμα φορά, φορώντας το γνωστό… ανέμελο χαμόγελο, υποσχέθηκε: «Το καλοκαίρι ελάτε στην Ελλάδα και κάντε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα. Θα είναι ένα καλοκαίρι χωρίς κορονοϊό»… Ασχολίαστο!

Η συνέντευξη: 

Leave a Reply

five × 2 =

Top