Είστε εδώ

Εμπεριστατωμένη απάντηση Κασσελάκη στα fake news και τα “ψιχουλα” Μητσοτάκη στους αγρότες: Κοστολογημένα τα 8 μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ- Να τα υιοθετήσει όλα ο Πρωθυπουργός

Άμεση πλήρως τεκμηριωμένη, μετρημένη και ολοκληρωμενη απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην «καραμέλα» περί μη κοστολογημένων προτάσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τους αγρότες, έδωσε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας στον πρωθυπουργό του επισημαίνει ότι οι λύσεις που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μελετημένες και κοστολογημένες και αυτό σημαίνει υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση.

 

«Αυτό έκανα την Τρίτη. Πρότεινα οκτώ απόλυτα κοστολογημένα μέτρα που αντιμετωπίζουν συνολικά τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Μέτρα δίκαια, που δεν κοστίζουν περισσότερο από 360 εκατομμύρια και επιτρέπουν στους αγρότες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελλάδα», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ακόμα ότι με τις ανακοινώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας», καθώς «βλέποντας το αγροτικό κίνημα να μεγαλώνει- ανακοίνωσε μια απλή παράταση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο. Όχι μόνιμη, όπως προτείναμε, αλλά για έναν χρόνο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει και τα οκτώ μέτρα που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει στη δήλωσή του:

«Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους “κλέβει” η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί».

«Υπεύθυνη Αξιωματική Αντιπολίτευση σημαίνει να προτείνεις λύσεις για τα προβλήματα. Μελετημένες και κοστολογημένες.

Αυτό έκανα την Τρίτη. Πρότεινα οκτώ απόλυτα κοστολογημένα μέτρα που αντιμετωπίζουν συνολικά τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Μέτρα δίκαια, που ΔΕΝ κοστίζουν περισσότερο από 360 εκατομμύρια και επιτρέπουν στους αγρότες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελλάδα.

Ο κύριος Μητσοτάκης, αφού έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ειρωνευτεί τα μέτρα που προτείναμε- βλέποντας το αγροτικό κίνημα να μεγαλώνει- ανακοίνωσε μια απλή παράταση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο. Όχι μόνιμη, όπως προτείναμε, αλλά για έναν χρόνο.

Στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας.

Καλώ, λοιπόν, τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει ΚΑΙ τα οκτώ μέτρα που προτείναμε.

Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους «κλέβει» η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *