Είστε εδώ
Home > FAQ media > E-tetradio: Η «ΕΡΤ Σπορ HD» το colpo grosso της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ενα ελεύθερο κανάλι υψηλής ευκρίνειας μόνον με αθλητικές μεταδόσεις 24 ώρες, 7 ημερες την εβδόμαδα

E-tetradio: Η «ΕΡΤ Σπορ HD» το colpo grosso της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ενα ελεύθερο κανάλι υψηλής ευκρίνειας μόνον με αθλητικές μεταδόσεις 24 ώρες, 7 ημερες την εβδόμαδα

Μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο για την δημιουργία ενός αμιγώς αθλητικού καναλιού, στα πρότυπα της επιτυχημένης ΕΡΑ Σπορ. Αυτό θα βγει στον αέρα από Σεπτέμβριο με 24ωρο αθλητικό πρόγραμμα και, το σημαντικότερο, μηδενικό κόστος μια και θα αξιοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το σπορ κανάλι της ΕΡΤ θα εκπέμπει σε μία από τις υπάρχουσες συχνότητες (θα κοπεί κάποιο από τα ξένα προγράμματα) και κάθε ώρα θα παρουσιάζει ένα τρίλεπτο δελτίο αθλητικών ειδήσεων κατευθείαν από την αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ. Εννοείται πως τον πιο εμπορικό από τους αγώνες της ημέρας, όταν απατείται, θα τον δείχνει ταυτόχρονα και η ΕΡΤ1.

Σύμφωνα μάλιστα με το forum του Satleo.gr, η «ΕΡΤ Σπορ» θα βγει τόσο σε κανονική ανάλυση όσο και σε HD ως ξεχωριστό κανάλι, μαζί με την ΕΡΤ HD που θα συνεχίσει να αναμεταδίδει επιλεγμένες εκπομπές της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3.

Νομίζουμε πως η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου, αν δηλαδή θα γίνει η «ΕΡΤ Σπορ HD» το πιο δημοφιλές κανάλι της ΕΡΤ, (θα) είναι εκ των πραγμάτων καταφατική.

Πηγή: e-tetradio.gr

Leave a Reply

Top