Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ε άμα τους ξέρεις Μανόλη αλλάζει το πράγμα…Ο Καψής δεν ξέρει τη δικογραφία, ξέρει όμως τους εμπλεκόμενους, άρα η υπόθεση “βρωμάει”!!

Ε άμα τους ξέρεις Μανόλη αλλάζει το πράγμα…Ο Καψής δεν ξέρει τη δικογραφία, ξέρει όμως τους εμπλεκόμενους, άρα η υπόθεση “βρωμάει”!!

Εκτός από τους πολιτικούς και τους… μη πολιτικούς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, δεν είναι λίγοι και οι δημοσιογράφοι που ευθύς εξ αρχής και χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία σπεύδουν να πάρουν θέση υπέρ των εμπλεκομένων.

Ένας από αυτούς είναι ο Μανόλης Καψής, που με ένα tweet τοποθετήθηκε για το θέμα της Novartis, με το επιχείρημα-καταπέλτης ότι «γνωρίζει προσωπικά τους περισσότερους από τους 10 αναφερόμενους» και για αυτό βγάζει το ακλόνητο συμπέρασμα ότι «υπόθεση βρωμάει». Χώνει μάλιστα βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο διερωτώμενος «ποιος την έστησε»…

Είναι σαφές λοιπόν, ότι μεγαλύτερη βαρύτητα για την εκτίμηση της σημασίας της υπόθεσης έχει η προσωπική γνωριμία του Μανόλη Καψή με τους εμπλεκόμενους στη δικογραφία από τις καταθέσεις των μαρτύρων…τι, όχι;

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top