Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δριμύ κατηγορώ … του Νίκου Παππά: “270 οχήματα ΜΜΜ με μικρές επιδιορθώσεις μπορούν να βγουν στον δρόμο. Γιατί δεν τα βγάζουν; Βαριές οι ευθύνες” …

Δριμύ κατηγορώ … του Νίκου Παππά: “270 οχήματα ΜΜΜ με μικρές επιδιορθώσεις μπορούν να βγουν στον δρόμο. Γιατί δεν τα βγάζουν; Βαριές οι ευθύνες” …

«Οι ευθύνες και η αμέλεια σε σχέση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εγκληματικές», δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, για την κατάσταση στα ΜΜΜ, με αφορμή πρωινή επίσκεψή του στα αμαξοστάσια του ΟΣΥ.

Υποστήριξε ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, 270 οχήματα με μικρές επιδιορθώσεις μπορούν να βγουν στον δρόμο» και πως «άλλα οχήματα είναι έτοιμα και περιμένουν οδηγούς για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ο οποίος δικαιούται να απαιτεί μια αξιόπιστη υπηρεσία από τις δημόσιες μεταφορές».

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πρέπει:

– Άμεσα να αρθούν οι αποσπάσεις οδηγών και μηχανικών από πολιτικά, βουλευτικά και υπουργικά γραφεία.

– Να επισκευαστούν πάρα πολύ γρήγορα τα σχεδόν 300 οχήματα, τα οποία μπορούν με μικρές επιδιορθώσεις να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.

– Να γίνει ένας γρήγορος διαγωνισμός- προκήρυξη για να προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό, οδηγοί και μηχανικοί, με διαδικασίες ΑΣΕΠ, αντικειμενικά κριτήρια και διακομματικό έλεγχο.

– Να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τα 750 λεωφορεία, «τον οποίο χωρίς κανένα λογικό λόγο ακύρωσε ο κ. Καραμανλής».

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

9 − 2 =

Top