Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δούλεμα χωρίς όρια! Η Κομισιόν αφού άφησε να καταστραφούν οι οικονομίες και οι λαοί, ανακοίνωσε τώρα ότι … Ο κορωνοϊός δεν είναι απειλή υψηλού επιπέδου για τους εργαζομένους!

Δούλεμα χωρίς όρια! Η Κομισιόν αφού άφησε να καταστραφούν οι οικονομίες και οι λαοί, ανακοίνωσε τώρα ότι … Ο κορωνοϊός δεν είναι απειλή υψηλού επιπέδου για τους εργαζομένους!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να κατατάξει τον κορονοϊό ως απειλή χαμηλού επιπέδου για τους εργαζομένους, μια κίνηση που θα επιτρέψει στους εργοδότες στην ΕΕ να εφαρμόζουν λιγότερο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας απ’ ό,τι θα έπρεπε να εφαρμόσουν αν ο ιός θεωρούνταν απειλή υψηλού επιπέδου.

Βάσει των κανόνων της ΕΕ, ο νέος κορονοϊός ταξινομήθηκε ως κίνδυνος επιπέδου 3 σε έναν κατάλογο με τέσσερα επίπεδα, στον οποίο το επίπεδο 4 είναι το ανώτερο. Βάσει των κανόνων της ΕΕ, ένας ιός επιπέδου 3 «μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ανθρώπινη ασθένεια και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τους εργαζομένους· μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο διάδοσης στην κοινότητα, όμως συνήθως υπάρχει διαθέσιμη αποτελεσματική προφύλαξη ή θεραπεία».

Οι βιολογικοί παράγοντες επιπέδου 4 είναι αντιθέτως αυτοί που δημιουργούν «υψηλό κίνδυνο» μόλυνσης και για τους οποίους δεν υπάρχουν διαθέσιμες προφυλάξεις ούτε θεραπεία. Η Κομισιόν ανακοίνωσε πως η απόφαση ελήφθη έπειτα από διαβούλευση με επιστήμονες και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

“Βόμβα” του γερμανικού Υπ.Εσωτερικών: Ο κορονοϊός υπερεκτιμήθηκε-Δεν χρειαζόταν η καραντίνα-Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των μέτρων- Απόρρητη έκθεση-σοκ

2 thoughts on “Δούλεμα χωρίς όρια! Η Κομισιόν αφού άφησε να καταστραφούν οι οικονομίες και οι λαοί, ανακοίνωσε τώρα ότι … Ο κορωνοϊός δεν είναι απειλή υψηλού επιπέδου για τους εργαζομένους!

  1. Μήπως πρέπει να τους ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ για την ζημιά που προκαλέσανε με την ανηκανότητα (για να μην πούμε ΔΟΛΟ) τους κατά των λαών της Ευρώπης — το λιγότερο???

Leave a Reply

two − 1 =

Top