Είστε εδώ
Home > FAQ news > Documento: Την ημέρα που τον ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης για υποψήφιο Περιφερειάρχη άνοιξε ο δρόμος για ποινική εξέταση υπόθεσής του!

Documento: Την ημέρα που τον ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης για υποψήφιο Περιφερειάρχη άνοιξε ο δρόμος για ποινική εξέταση υπόθεσής του!

Χθες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωνε από την Άρτα την απόφασή του να στηρίξει εκ νέου για τις περιφερειακές εκλογές του 2019 τους νυν Περιφερειάρχες της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  Χρήστο Μέτιο, όπως γράφει το Documento.

Προφανώς, ο κ. Μητσοτάκης έκρινε πως το έργο τους ήταν επιτυχές…

Μόνον που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον δεν είχε την τύχη με το μέρος του…

Πέραν της καραμπόλας στο θέμα Μαλέλη/Καλογήρου παρά τη συμφωνία με την Φώφη Γεννηματά, μάλλον δεν ήταν και η καλή του “δικαστική μέρα”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας evdomimera.gr, για τον Χρήστο Μέτιο (τον εκλεκτό-άριστο της ΝΔ) ο οποίος πριν αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, διατηρούσε τρία βενζινάδικα στο νομό τα οποία και έκλεισαν την επομένη της εκλογής του:

«Εκδικάσθηκε σήμερα η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του Χρήστου Μέτιου οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρηση του προκειμένου να εγκριθεί το πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε»!, αναφέρει ο τοπικός Τύπος και συμπληρώνει:

«Το σημαντικό από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι και ο μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Μέτιου παραδέχθηκε ότι οι υπογραφές στα έγραφα που έδειχναν απασχολημένους του μηνυτές δεν ήτανε δικές τους αλλά πλαστογραφήθηκαν. Φυσικά αυτή η ομολογία που κατεγράφη στα πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ποινική εξέταση της υπόθεσης».

Πηγή: documentonews.gr (με πληροφορίες από evdomimera.gr)

One thought on “Documento: Την ημέρα που τον ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης για υποψήφιο Περιφερειάρχη άνοιξε ο δρόμος για ποινική εξέταση υπόθεσής του!

Leave a Reply

Top