Είστε εδώ
Home > FAQ news > Documento: Συνεργάτης Σαμαρά – Κυριάκου ο τραπεζίτης των φοροφυγάδων – Άφηναν στα αζήτητα τη λίστα Μπόργιανς: “Έκλεβαν και εξαπατούσαν και δεν γινόταν τίποτα”

Documento: Συνεργάτης Σαμαρά – Κυριάκου ο τραπεζίτης των φοροφυγάδων – Άφηναν στα αζήτητα τη λίστα Μπόργιανς: “Έκλεβαν και εξαπατούσαν και δεν γινόταν τίποτα”

Ο Αμερικανός πληροφοριοδότης Μπέρκενφελντ αποκαλύπτει στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου: Συνεργάτης Σαμαρά – Μητσοτάκη ο τραπεζίτης των φοροφυγάδων.

Το στέλεχος της UBS Χρήστος Σκλαβούνης πρόσωπο-κλειδί για τη λίστα Μπόργιανς. Πως η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αρνιόταν επιμόνως να παραλάβει τη λίστα. Σοκάρει η Γερμανίδα βουλευτής – σύνδεσμος: «Αυτοί οι άνθρωποι έκλεβαν και εξαπατούσαν αλλά δεν γινόταν τίποτα».

NOVARTIS GATE: Η ώρα της κρίσης για τον διπρόσωπο προστατευόμενο μάρτυρα. «Κελάηδησε» στην Αμερική αλλά ήταν σφίγγα στους Ελληνες εισαγγελείς για τις βαλίτσες με το χρήμα. Αγωγή κακοδικίας από την εισαγγελέα Ράικου με στόχο την παρεμπόδιση της έρευνας.

-ΙΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Καλόγριες επικαλούνται δωρεά πασά σε ερωμένη για να αρπάξουν 7.000 στρέμματα από αγρότες στην Ηλεία

ΚΟΚΚΑΛΗΣ VS ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Σύγκρουση κορυφής με στόχο τον Ολυμπιακό και το δήμο Πειραιά

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Σοκαριστικές καταγγελίες για ασέλγεια Αρχιμανδρίτη σε 5άχρονο. Οι αντικρουόμενες πραγματογνωμοσύνες και ο ρόλος πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου.

ΕΡΕΥΝΑ: Η νέα σχέση εκκλησίας – κράτους. Γράφουν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γιώργος Μαυρωτάς.

Συνέντευξη με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προετοίμαζαν το ξεπούλημα του “Ντυνάν” από το 2012»

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ: Το ΣτΕ αποφασίζει για 400.00 αιτήσεις. Τι θα γίνει με το νόμο Κατσέλη. Εκκρεμούν 135.000 υποθέσεις.

Leave a Reply

Top