Είστε εδώ
Home > FAQ media > Documento: Διαρροή-βόμβα από τους Anonymous – “Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας”

Documento: Διαρροή-βόμβα από τους Anonymous – “Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας”

«Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας». Διαρροή – βόμβα από τους Anonymous. Οργάνωση που χρηματοδοτείται από το Foreign Office εμφανίζεται ως μακρύ αντιρωσικό χέρι στη χώρα μας και την Ευρώπη. Τι απαντούν οι εμπλεκόμενοι.

Tο δημοσιεύμα προανήγγειλε και ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης με ανάρτησή του στο Twitter όπου αναφέρει ότι “ο @telloglou και η μισή ομάδα του @insidestory_gr εμφανίζονται σε έγγραφα οργάνωσης που χρηματοδοτείται από το Foreign Office ότι παίρνουν εντολες από τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα για επιχειρήσεις αντιρωσικης κατεύθυνσης”.

Σκάνδαλο Siemens: Η απόρρητη έκθεση των Αμερικανών για τις μίζες στην Ελλάδα. Δεκατέσσερις μάρτυρες περιέγραψαν αναλυτικά ποιοι και πως χρηματίζονταν.

Γελάει με τα τραύματα όποιος δεν πληγώθηκε ποτέ». Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δέκα χρόνια από την δολοφονία του. Ειδική έκδοση DocΜνήμες.

-Στα άδυτα της συμμορίας. Ο βίος και η πολιτεία του χρυσού μαυραγορίτη Ριχάρδου. Οι σχέσεις του ενεχυροδανειστή με την ελίτ και τους καναλάρχες.

«θετός γιος» του Σάββα Ξηρού, Η ιστορία του Θανάση που «αναστήθηκε» από τον ισοβίτη της 17Ν στο νοσοκομείο των φυλακών και σήμερα ζει με τον πατέρα του Σάββα και την Αλίθια.

-Συνέντευξη με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου: «Αντιστρέψαμε την πορεία της κοινωνικής διάλυσης».

-Συνέντευξη με τον καθηγητή του ΕΜΠ και υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Νίκο Μπελαβίλα: «Το “Αφεντικό” δεν έσωσε τον Πειραιά».

-Συνέντευξη με την Βρετανίδα ακτιβίστρια Τζέιν Γκούντολ: «Οι χιμπατζήδες προστατεύουν το περιβάλλον τους, οι άνθρωποι όχι».

Μακεδονικό: Οι μαθητές σταμάτησαν τους ακροδεξιούς εισβολείς

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν. 3,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ωφελημένοι από τη μείωση

-ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ξεδοντιασμένη» πρωταθλήτρια. Στα χειρότερα της από το 2015

Στο “Documento” που κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top