Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δίνει ‘πόνο’ ο Τσακαλώτος μετά τα στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ: Συμπάσχουμε με τον κ.Σταϊκούρα που τώρα πρέπει να ξαναγράψει την ομιλία του σβήνοντας τα περί αναιμικής ανάπτυξης που παρέδωε ο ΣΥΡΙΖΑ

Δίνει ‘πόνο’ ο Τσακαλώτος μετά τα στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ: Συμπάσχουμε με τον κ.Σταϊκούρα που τώρα πρέπει να ξαναγράψει την ομιλία του σβήνοντας τα περί αναιμικής ανάπτυξης που παρέδωε ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΕΛΣΤΑΤ σήμερα αναθεώρησε την ανάπτυξη του πρώτου τριμήνου του έτους από 1,1% στο 1,4% και του δεύτερου τριμήνου από το 1,9% στο 2,8%. Συμπάσχουμε με τον κ. Σταϊκούρα που τώρα πρέπει να ξαναγράψει από την αρχή την ομιλία του και να σβήσει όλα όσα θα έλεγε για την αναιμική ανάπτυξη που του παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει ο τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «μέχρι τώρα η ΝΔ ισχυριζόταν ότι από τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός όλα πάνε καλύτερα ως δια μαγείας, ακόμη και το δήθεν δημοσιονομικό κενό που βρήκαν εξαφανίστηκε χωρίς κανένα δικό τους μέτρο. Βέβαια κανείς δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες του κ. Μητσοτάκη. Παρακολουθήσαμε άλλωστε και ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ σε χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων που τις ανέλυε με βάση την φυσιογνωμία του».

«Τώρα φαντάζομαι θα ισχυριστούν ότι οι πολίτες έχουν ορθολογικές προσδοκίες για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και έτσι επηρεάστηκαν και τα δύο πρώτα τρίμηνα», τονίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

12 + 14 =

Top