Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δημοσκόπηση της Alco επιβεβαιώνει οτι ο κόσμος “γλεντάει” με τις προβλέψεις του Κυριάκου και της ΝΔ! Το 54% πιστεύει οτι “έχει πάει κουβά” σε όλες!

Δημοσκόπηση της Alco επιβεβαιώνει οτι ο κόσμος “γλεντάει” με τις προβλέψεις του Κυριάκου και της ΝΔ! Το 54% πιστεύει οτι “έχει πάει κουβά” σε όλες!

Εντελώς ακατάλληλο για προβλέψεις και στοιχήματα, θεωρεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και το στενό επιτελείο των συνεργατών του, η μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι στη νεα δημοσκόπηση της συγκεκριμένης εταιρείας (Alco για newsit) το ποσοστό των πολιτών που εμφανίζεται να απαντά θετικά για την “ευστοχία” των προβλέψεων του επικεφαλής της αντιπολίτευσης ( “δεν θα κλείσει η αξιολόγηση”, “θα πάει σε προωρες εκλογές”, “δεν θα πετύχει τα πλεονάσματα η κυβερνηση και θα πάμε σε κόφτη”, “δεν θα εξαντλήσει την 4ετία η κυβέρνηση”, “δεν θα καταφερει να βγει στις αγορές η Ελλαδα”, “θα αναγκαστεί να πάει σε 4ο Μνημονιο η κυβέρνηση”, “δεν θα πετύχουμε ελαφρυνση του χρέους” … κλπ ), δεν υπερβαίνει … το ποσοστό όσων ψήφισαν τη ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 !!!

Πιο συγκεκριμένα:

– Το 54% πιστεύει ότι η ΝΔ έχει πέσει έξω σε όλες τις μέχρι σήμερα προβλέψεις της. Το 29% πιστεύει ότι έχει πέσει μέσα.

– Το 55% διαφωνεί με το αίτημα Μητσοτάκη για εκλογές. Το 33% συμφωνεί.

– Το 43% διαφωνεί με την άποψη Μητσοτάκη ότι κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση. Συμφωνεί το 32%.

Επίσης:

– Μόλις το 9% δηλώνει ότι σκέφτεται να πάρει μέρος στη διαδικασία εκλογής προέδρου της Κεντροαριστεράς.

Τέλος:

– η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται στις 6,4 μονάδες, από 7 μονάδες στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας (6 Σεπτεμβρίου).

One thought on “Δημοσκόπηση της Alco επιβεβαιώνει οτι ο κόσμος “γλεντάει” με τις προβλέψεις του Κυριάκου και της ΝΔ! Το 54% πιστεύει οτι “έχει πάει κουβά” σε όλες!

Leave a Reply

Top