Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για τις ευρωεκλογές, κόλαφος για Μητσοτάκη ( 5 μονάδες κάτω από τα ποσοστά Μεϊμαράκη ) και Φώφη (5,5% …) (video – OPEN)

Δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για τις ευρωεκλογές, κόλαφος για Μητσοτάκη ( 5 μονάδες κάτω από τα ποσοστά Μεϊμαράκη ) και Φώφη (5,5% …) (video – OPEN)

Δημοσκόπηση-“κόλαφος” για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δείχνει να περνά τον πήχυ, 5 μοναδες κάτω και από το ποσοστό που ειχε πιάσει η ΝΔ επί Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ με το ζόρι ξεπερνάει τα ποσοστά τς ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2014 επί Αντ Σαμαρά (22,72%) ! Η δημοσκόπηση αφορά τις Ευρωεκλογές, ενώ περιλαμβάνει και τις αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, η δημοσκόπηση είναι και μια ηχηρή “σφαλιάρα” στις δηλώσεις και τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά και του ηγετικού πυρήνα της Χαριλάου Τρικούπη, αφου τους φέρνει με το ζόρι στο 5.5% ενώ η αλήστου μνήμης “Ελιά” το 2014 είχε πάρει 8.2%

Στο 4,1% διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ΚΑΠΑ Research.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα «Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε ευρωεκλογές, εσείς ποιό κόμμα είναι πιό πιθανό να ψηφίζατε;» η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,2 και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 8,1%, Κίνημα Αλλαγής με 5,5 και ΚΚΕ με 5%. Το ποσοστό του «Λευκού/Άκυρου – Δεν έχω αποφασίσει – Δεν θα ψήφιζα» είναι αθροιστικά 18,3%.

Κατά την δημοσκόπηση -που δημοσιεύεται στο Έθνος της Κυριακής- οι συμμετέχοντας στη δημοσκόπηση καλούνται να αξιολογήσουν εάν από την αύξηση του κατώτατου μισθού, την έξοδο στις αγορές, την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών βγαίνουν περισσότερο κερδισμένοι ή χαμένοι οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Δείτε την παρουσίαση των κυριότερων στοιχείων αποτελεσμάτων από τη δημοσκόπηση, όπως τα κατέγραψε το Open:

Με πληροφορίες από newsit.gr

Leave a Reply

Top