Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Δημοσίευμα Κουρτάκη για διπλή “πόρτα” Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη

Δημοσίευμα Κουρτάκη για διπλή “πόρτα” Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη

Μπορεί να συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες, συγκεκριμένα το Σάββατο της υπερψήφισης του προυπολογισμού, στους διαδρόμους της Βουλής και μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σε πολύ θερμό κλίμα, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Ομίλου Κουρτάκη, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει πει όχι σε δύο προσκλήσεις μέχρι τώρα του Πρωθυπουργού να συναντηθούν και να τα πούνε.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο του parapolitika.gr  “ο Μητσοτάκης, δύο φορές ζήτησε από τον σύντροφο Ανδρουλάκη να συναντηθούν. Ο νέος αρχηγός απέφυγε την πρόταση του πρωθυπουργού, προβάλλοντας ως άμεση προτεραιότητα την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ. Επί της ουσίας, ο πρόεδρος Νίκος με τον τρόπο αυτόν αρνήθηκε την πρόταση του Κυριάκου”.

Στη συνέχεια μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρεται και σε πιθανά “αντίποινα” Μητσοτάκη, για αυτή την … “απρέπεια” … καθώς – όπως σημειώνεται – ” Ο Μητσοτάκης κάνει διάφορες σκέψεις. Μια από αυτές -και κρατήστε το – είναι να κατέβει ο ίδιος υποψήφιος σε μια από τις τέσσερις εκλογικές περιφέρειες της Κρήτης, με επικρατέστερη αυτήν του Ηρακλείου”. Αυτό όπως επισημαίνει το άρθρο, θα δώσει ενδεχομένως το παράδοξο ” Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης και Τσίπρας να είναι υποψήφιοι στον ίδιο νομό”!

Τώρα βέβαια, γιατί το συγκρότημα Κουρτάκη γράφει για υποψηφιότητες ενώ ο Πρωθυπουργός όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει σε όλους τους τόνους ότι θα εξαντλήσει την τετραετία … έχει τη δική του πολιτική σημειολογία. Έχει ξεχωριστή σημασία επίσης ότι η “πληροφορία” δημοσιοποιείται από ένα συγκρότημα που θεωρείται ακραιφνώς φιλοκυβερνητικό αλλά και πιστό στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Top