Είστε εδώ

Δημήτρης Μαύρος (MRB) : (Και όμως) ο κόσμος μπορεί να επενδύσει στον Στέφανο Κασσελάκη. Χρειάζεται απλώς χρόνο και θα φανεί και δημοσκοπικά

Ο γνωστός δημοσκόπος και πολιτικός επιστήμων Δημήτρης Μαύρος της MRB, χθες, σε συνέντευξη του στο πρώτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου έκανε ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις για το “φαινόμενο” όπως αποκαλείται Κασσελάκη. Είπε συγκεκριμένα ότι «εγώ αποδέχομαι τη διάσταση που λέει ότι ο κόσμος έχει μπαϊλντίσει από τους πολιτικούς »κλισέ» και θέλει κάτι καινούργιο, γι’ αυτό και επιλέγει συνεχώς ανθρώπους με τις λέξεις άφθαρτος, φρέσκος, νέος, δεν έχει αναλάβει εξουσίες κτλ.».

Και πρόσθεσε πως «εάν του κάτσει, όπως στην περίπτωση του κ. Κασσελάκη, να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και από την άλλη να είναι πολύ επικοινωνιακός και να έχει και κάποια συστατικά, όπως είχαμε πει κάποτε και θεώρησαν ότι είπα τη μεγάλη καινοτομία ενώ δεν ήταν, να είναι και μορφωμένος κλπ, τότε ξαφνικά νομίζει, αισθάνεται ότι βρήκε κάτι επί του οποίου θα μπορούσε να επενδύσει. Αυτός είναι ο κ. Κασσελάκης»!

Όταν ερωτήθηκε μάλιστα γιατί αυτό δεν φαίνεται δημοσκοπικά ο κ. Μαύρος απάντησε ότι «οι αλλαγές που φέρνει ο κ. Κασσελάκης είναι πάρα πολλές, οι οποίες για να παιχτούν σωστά χρειάζονται από τη μία μεριά χρόνο και από την άλλη μεριά και μία σόδα (σσ. Για να τις χωνέψει!). Η σόδα είναι ο λόγος του κ. Κασσελάκη να αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτικότητα στη χροιά».

Με πληροφορίες από in.gr

3 σχόλια στο “Δημήτρης Μαύρος (MRB) : (Και όμως) ο κόσμος μπορεί να επενδύσει στον Στέφανο Κασσελάκη. Χρειάζεται απλώς χρόνο και θα φανεί και δημοσκοπικά

 1. Έλα σιγα σιγά να τις λέμε τις αληθειές που έγκαιρα……. ειδε ο “βούρκος” ..
  γιατί κάτι καταλαβαίνουμε κι εμείς οι κουτόφραγκοι!!!!
  μαθαίνει γρήγορα πιστέψτε με, εκπαιδευτικός είμαι….θα αποκτήσει και “πολιτικότητα στη χροιά”!!!!
  Τότε όμως θα είναι αργά…..μη χάσετε την έξοδο κάποιοι!!!!!

 2. Ο Κοντιάδης εχθές στον Πάνο δεν μίλησε με κολακευτικά λόγια ,άφησε περιθώρια φυσικά σε καινούργια συνάντηση
  Σήμερα στην ΕΡΤ ,δήλωσε ότι ήταν ακατάστατη και περίεργη η συζήτηση με τον Κασσελάκη

 3. Αν στον Κασσελακη επιφυλασσοταν μια φυσιολογική υποδοχή όπως θα ήταν το αναμενόμενο σε ένα δημοκρατικό κόμμα μιας δημοκρατικής ευρωπαϊκής χώρας και ΌΧΙ αυτό το μπουλινγκ και ο ηθικός πανικός μιας μερίδας παλιών ονομάτων η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ θα έμοιαζε με κόμμα πριν την κυβέρνηση με αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης.
  Γι αυτό είναι εγκληματικό αυτό που συμβαίνει τώρα με ευθύνη των μόνιμα αντιρρησιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *