Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην «Αυγή» της Κυριακής: Προτεραιότητα την επόμενη περίοδο τα οφέλη από την προχτεσινή συμφωνία να γίνουν αισθητά στην κοινωνία το συντομότερο….

Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην «Αυγή» της Κυριακής: Προτεραιότητα την επόμενη περίοδο τα οφέλη από την προχτεσινή συμφωνία να γίνουν αισθητά στην κοινωνία το συντομότερο….

«Ένας μεγάλος και οδυνηρός κύκλος έκλεισε. Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία», διαμηνύει ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις προτεραιότητες της κυβέρνησης μετά τη συμφωνία της 21ης Ιουνίου για το χρέος.

Σε αποκλειστική του δήλωση στην «Αυγή» της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει πως «τα οφέλη από αυτή την επάνοδο πρέπει να γίνουν αισθητά στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» και αναλύει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «πρώτη μας φροντίδα είναι η στήριξη της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, η φορολογική ελάφρυνση γι΄ αυτούς που σήκωσαν το βάρος της κρίσης, οι στοχευμένες ενισχύσεις στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Στόχος όμως είναι και η εδραίωση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη χώρα μας, που εξαιτίας της διαφθοράς του παλιού πολιτικού συστήματος, οδηγήθηκε σε μια βαθιά και παρατεταμένη κρίση».

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε. Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη, έχουμε ακόμη πολλές μπροστά μας», επισημαίνει ο κ. Τσίπρας.

Φωτό: Αγγ. Καλοδούκας

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top