Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Δηλητηριώδες” σχόλιο Μοίρα για το ΣΚΑΙ: Γραφείο Τύπου του Ερντογάν!

“Δηλητηριώδες” σχόλιο Μοίρα για το ΣΚΑΙ: Γραφείο Τύπου του Ερντογάν!

«Ο Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις του επαναφέρει την υπόσχεση Τσίπρα για παράδοση των 8 αξιωματικών», ανέφερε πρωϊνό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό δηλαδή, ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν επαναφέρει τον ισχυρισμό για δήθεν υπόσχεση Τσίπρα, αλλά την … ίδια την «υπόσχεση»! Παρουσιάζεται, έτσι, ως γεγονός η προπαγάνδα του Τ. Ερντογάν.

Το γεγονός αυτό σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο περιφ. σύμβουλος Αττικής και στέλεχος των ΑΝΕΛ, Γιάννης Μοίρας, μιλώντας στην ΕΡΑ. Μάλιστα, υπενθύμισε ότι κάτι αντίστοιχο με το κανάλι του Φαλήρου είχε κάνει πρόσφατα και ο πρώην υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Μοίρα:

Ο ΣΚΑΪ, πέρα από Γραφείο Τύπου του Μητσοτάκη, έχει αρχίσει και λειτουργεί και ως Γραφείο Τύπου του Ερντογάν” δήλωσα το πρωί σε ραδιοφωνική μου συνέντευξη στην ΕΡΑ, Πρώτο Πρόγραμμα (ακούγεται περίπου στο 5’30” του σχετικού ηχητικού), εξεγείροντας την δικαιολογημένη -λόγω μίας θεμιτής συναδελφικής αλληλεγγύης- επιφύλαξη του συνομιλητή μου δημοσιογράφου και οικοδεσπότη στην εκπομπή Vagelis Papadimitriou. Τρεις ώρες μετά όμως, παρουσιάστηκε στο κανάλι του Φαλήρου ένα -ο Θεός να το κάνει- “ρεπορτάζ” κάποιου συντάκτη Καντέλη κατά την έναρξη του οποίου αναφέρεται ότι “Ο Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις του επαναφέρει την υπόσχεση Τσίπρα για παράδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών”. Κατά τον ΣΚΑΪ δηλαδή, ο Σουλτάνος δεν επαναφέρει τον ισχυρισμό του για μία δήθεν υπόσχεση Τσίπρα, αλλά την … υπόσχεση καθαυτή!!! Παρουσιάζουν με άλλα λόγια ως σίγουρο γεγονός την τουρκική προπαγάνδα. Θα μου πείτε τώρα, το ίδιο είπε τις προάλλες και ο βουλευτής, πρώην υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης. Δικαιολογημένα λοιπόν είχα ρωτήσει σε πρωινή μου ανάρτηση στο facebook, πριν βγω στον αέρα της ΕΡΑ: “ΝΔ, ΣΚΑΪ, Ερντογάν. Ποιος κάνει το Γραφείο Τύπου ποιου επιτέλους ρε παιδιά, γιατί μας έχετε μπερδέψει“.

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top