Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δηκτικό σχόλιο του Μαξίμου για τα περί 4ου μνημονίου: Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει

Δηκτικό σχόλιο του Μαξίμου για τα περί 4ου μνημονίου: Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει

«Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει», σχολιάζει σκωπτικά το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφορικά με την αναφορά του «γαλάζιου» βουλευτή.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος αποκάλυψε, μιλώντας χθες την Παρασκευή σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι «ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ένα μνημόνιο που, όπως σχολιάζει το Μαξίμου, «θα υλοποιεί προφανώς τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για ασφαλιστικό Πινοσέτ, επαναφορά του 1 προς 5, αντί του 1 προς 1 που πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, επιστροφή στην εργασιακή ζούγκλα, κατάργηση του… ξεπερασμένου οκταώρου, επίθεση στην αμοιβή της εργασίας και άλλα «αναπτυξιακά» μέτρα, υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών».

«Το γεγονός ότι ο κ. Κουκοδήμος, μετά από εντολή της Πειραιώς, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, απλώς επιβεβαιώνει ότι στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα», συμπληρώνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top