Είστε εδώ
Home > FAQ news > Dikisports (του Κυρ. Θωμαίδη): Και η εισαγγελέας Σκαφίδα προτείνει απαγόρευση εξόδου για τον Βαγγ. Μαρινάκη και τους τρεις! Την Πέμπτη η απόφαση

Dikisports (του Κυρ. Θωμαίδη): Και η εισαγγελέας Σκαφίδα προτείνει απαγόρευση εξόδου για τον Βαγγ. Μαρινάκη και τους τρεις! Την Πέμπτη η απόφαση

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η οριστική απόφαση του Συμβουλίου πλημμελειοδικών Πειραιά για την απαγόρευση εξόδου του Βαγγέλη Μαρινάκη και τριών ακόμα κατηγορουμένων. Υπέρ της άποψης της Τζiβα τάχθηκε και η εισαγγελέας Σκαφίδα.

Σύμφωνα με το dikisports ( του Κυριάκου Θωμαίδη ), υπέρ της διάταξης Τζίβα εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά και η εισαγγελέας Αρετή Σκαφίδα.

Υπενθυμίζουμε, πως η Ειρήνη Τζίβα με διάταξη της ζητεί την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του σχετικά με το Noor 1.

Η εισαγγελέας Σκαφίδα προτείνει και αυτή απαγόρευση εξόδου για Μαρινάκη και επικαλείται το άρθρο 2 νόμου του 1920. Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη απαγόρευση προτάθηκε και στους 3 συγκατηγορουμένους του για την ίδια υπόθεση.

Το Συμβούλιο θα αποφασίσει Τετάρτη ή Πέμπτη υπό την προεδρία του Γιάννη Μαλλούχου.

Πηγή: sdna.gr

Leave a Reply

Top