Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δικαίωση του Βασίλη Δημάκη και του κινήματος αλληλεγγύης, η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής να κάνει δεκτό το αίτημα του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού (video)

Δικαίωση του Βασίλη Δημάκη και του κινήματος αλληλεγγύης, η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής να κάνει δεκτό το αίτημα του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού (video)

Πλήρη δικαίωση για τον Βασίλη Δημάκη αλλά και για όσους απαιτούσαν το δικαίωμα του να συνεχίσει τις σπουδές του από την φυλακή, αποτελεί η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών που κάνει δεκτό το αίτημα του να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την απόφαση η οποία ελήφθη υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής και του τεράστιου κύματος συμπαράστασης,έκανε γνωστή μέσω της ΕΡΤ, η ίδια η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Παρά την προσπάθεια της να πείσει ότι η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του δεν ήταν τιμωρητική, τα πρόσφατα γεγονότα διαψεύδουν την Σοφία Νικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι αργά χθες το βράδυ ο συνήγορος του προανήγγειλε την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς εναντίον του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για συκοφαντική δυσφήμιση του Βασίλη Δημάκη. Αιτία η τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου,η οποία περιείχε πλήθος “ψευδών και συκοφαντικών πληροφοριών” για τον εντολέα του, όπως είπε ο κ. Καμπαγιάννης.

με πληροφορίες από την avgi.gr

Leave a Reply

four − 3 =

Top