Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δικαιωμένος νιώθει ο Ευάγγελος Αντώναρος με τις πληροφορίες ότι καταργούνται οι θέσεις των Αντιπροέδρων στη ΝΔ

Δικαιωμένος νιώθει ο Ευάγγελος Αντώναρος με τις πληροφορίες ότι καταργούνται οι θέσεις των Αντιπροέδρων στη ΝΔ

Είναι γνωστό ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε “προφητέψει” πριν 3 βδομάδες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κοιτάξει να απαλλαγεί από το “μουσαφίρη“, όπως τον χαρακτηρίζει, Άδωνι Γεωργιάδη καταργώντας τις θέσεις των αντιπροέδρων, ενώ είχε μάλιστα επισημάνει ότι αυτό θα ήταν άδικο για τον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή, είναι ένας εξαιρετικός αντιπρόεδρος για τη ΝΔ.

Σήμερα, με βάση τις πληροφορίες που δημοσίευσε ο Βασίλης Σκουρής στο news247.gr περί επικείμενης κατάργησης των θέσεων των αντιπροέδρων της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του σημείωσε ότι, έστω και με καθυστέρηση, νιώθει δικαιωμένος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή, η απόφαση για την κατάργηση των θέσεων των αντιπροέδρων του κόμματος είναι ήδη ειλημμένη από τον πρόεδρο του κόμματος και αναζητείται ο κατάλληλος τρόπος και χρόνος να γίνει αυτό, ενώ απώτατος χρόνος κατάργησης των θέσεων είναι το επόμενο Συνέδριο του κόμματος, που το αργότερο που θα διεξαχθεί είναι το τέλος του έτους. Ενδιαφέρον δε εμφανίζει το σκεπτικό με το οποίο καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σχετική απόφαση. Αν, δηλαδή, θέλει απλώς να αναδιατάξει τους κομματικούς συσχετισμούς, ώστε μεταξύ άλλων να μην ξεχωρίζει κανένας στην ιεραρχία ή εάν ο Κωστής Χατζηδάκης -όπως επιμένουν άλλες πληροφορίες- θα «πληρώσει» την «ψύχρανση» των σχέσεων του Προέδρου του κόμματος με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Προσθέτει ακόμα ότι μόνο άσχετη με την μη ανάδειξη «δελφίνων» δεν είναι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φλερτάρει με την υπερψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών, έστω και αν θέσει ως όρο να υπάρξει η δυνατότητα και για την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Όρο που η κυβέρνηση, όπως λέει το ρεπορτάζ, συζητά.

Leave a Reply

Top