Είστε εδώ
Home > FAQ news > Διαβάζουν το Πόθεν Έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Μητσοτακέικο και “γονατίζουν”! Ούτε δάνεια, ούτε συμμετοχή σε εταιρείες, ούτε real estate ακινήτων! Η περιουσία του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Διαβάζουν το Πόθεν Έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Μητσοτακέικο και “γονατίζουν”! Ούτε δάνεια, ούτε συμμετοχή σε εταιρείες, ούτε real estate ακινήτων! Η περιουσία του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ετήσιο εισόδημα 62.296,08 ευρώ παρουσιάζει στο πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2020 ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του να δηλώνει 21.292,92 ευρώ.

Σε αντίθεση με τα 40 ακίνητα του πρωθυπουργικού ζεύγους, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει για ακόμα μια χρονιά μόλις δύο. Πρόκειται για το σπίτι στην Κυψέλη και για ένα οικόπεδο στον δήμο Αρτέμιδος.

Σε σχέση με τις καταθέσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σε συνολικά έξι τραπεζικούς λογαριασμού το ποσό των 135.797,37 ευρώ, ενώ η Μπέτυ Μπαζιάνα δηλώνει καταθέσεις αξίας 2.166 ευρώ.

Αμετάβλητη έχει μείνει και η κατηγορία που σχετίζεται με τα οχήματα, καθώς ο Αλ. Τσίπρας δηλώνει τη μηχανή που διαθέτει και η σύζυγός του ένα Ι.Χ. 1.248 κυβικών.

Αξιοσημείωτο πως δεν παρουσιάζουν ούτε δανεισμό ούτε συμμετοχή σε κάποια επιχείρηση.

Leave a Reply

1 × 3 =

Top