Είστε εδώ

«Διαβάσαμε» το χαρτί υγείας! Τι μας είπε; Ψέματα ή αλήθειες;

Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς διάφορες «περίεργες» έρευνες. Στην αρχή μείναμε με το στόμα ανοιχτό, στη συνέχεια όμως διαπιστώσαμε ότι οι ειδικοί έχουν για όλα μία εξήγηση! Πώς θα αντιδρούσατε λοιπόν, αν σας λέγαμε ότι το χαρτί υγείας και ο τρόπος, που το έχετε τοποθετημένο στο μπάνιο σας μπορεί να αποκαλύψει στους γύρω σας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σας; Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε το παρακάτω κείμενο!
Η σύμβουλος σχέσεων και life coach Δρ Gilda Carle αντλεί στοιχεία για την προσωπικότητα ενός ατόμου από τον τρόπο που αυτό έχει κρεμασμένο το χαρτί υγείας στον κύλινδρο. Η Δρ Gilda Carle ρώτησε 2000 άνδρες και γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας 18 έως 75 ετών εάν ξετυλίγουν το χαρτί υγείας από πάνω ή από κάτω. Τι διαπίστωσε;
xarti
Εκείνοι που ξετυλίγουν το χαρτί υγείας από πάνω είναι περισσότερο κυρίαρχοι με τάσεις επιβολής στους γύρω τους, ενώ εκείνοι που συνηθίζουν να ξετυλίγουν το χαρτί υγείας από κάτω είναι πιο υποχωρητικοί χαρακτήρες.
xarti2
Επίσης, μερικοί από την κατηγορία των «κυρίαρχων» παραδέχτηκαν ότι έχουν την τάση να αλλάζουν τη φορά του χαρτιού και στα σπίτια των φίλων και συγγενών τους! Η ίδια προσθέτει ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι ένα δείγμα για το αν θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε με ένα τέτοιο άτομο αρμονικά!
Γι’ αυτό η Gilda Carle προειδοποιεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες: «την επόμενη φορά που θα βγείτε ραντεβού κάντε ένα τσεκάρισμα, δεν βλάπτει, αντιθέτως το χαρτί υγείας δεν λέει ποτέ ψέματα».
Λέτε να έχει δίκιο τελικά η Δρ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *