Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Διακριτικό” ταξίδι αστραπή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου του Κυριάκου στο Παρίσι! Ερωτηματικά από την απουσία ενημέρωσης από τη ΝΔ …

“Διακριτικό” ταξίδι αστραπή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου του Κυριάκου στο Παρίσι! Ερωτηματικά από την απουσία ενημέρωσης από τη ΝΔ …

Ταξίδι αστραπή στο Παρίσι πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου που πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Παρίσι, σύμφωνα με το altsantiri.gr και παρόλο που τόσο ο ίδιος, στους λογαριασμούς του στα social media ( instagram – twitter ) όσο και η ΝΔ συνηθίζουν να υπερπροβάλλουν ακόμα και τον καφέ που πίνει στο Κολωνάκι, το μπάσκετ που παίζει με παιδιά από ιδρύματα και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ή ακόμα και τα ψώνια στο Mall με την οικογένειά του, για αυτό το ξαφνικό ταξίδι κράτησαν “σιγή ασυρμάτου”! Πράγμα που έδωσε ήδη λαβή, σε συνδυασμό και με τις τελευατίες πολιτικές εξελίξεις γενικότερα, σε ποικίλα σχόλια που ήση κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Θυμίζουμε ακόμα ότι στο Παρίσι εκτός από το διαμέρισμα της συζύγου του Μαρέβα ( πρώην Βολταίρου )υπάρχουν και συγγενικά πρ’οσωπα του Κυριάκου όπως ο ανηψιός του που εργάζεται σε πολύ μεγάλο και διακεκριμένο νομικό γαρφείο με ειδικότητα στην επίλυση περίπλοκων υποθέσεων επωνύμων αλλά και εταιρειών!

Συγκεκριμένα όπως επισημαίνει το altsantiri.gr “εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ δεν είχε προαναγγελθεί από τη ΝΔ, όπως είθισται όταν ο σκοπός ενός ταξιδιού δεν έχει χαρακτήρα προσωπικής φύσεως.

Αντιθέτως, τη Δευτέρα οι πολιτικοί συντάκτες ενημερώθηκαν από τη ΝΔ πως μια ημέρα πριν, την Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον γάλλο υπουργό Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ στο Παρίσι, όπου μετέβη το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την… αργοπορημένη ενημέρωση της ΝΔ, οι Μητσοτάκης και Λεμέρ «συζήτησαν διεξοδικά για το τελευταίο δεκάμηνο του προγράμματος μέχρι το καλοκαίρι».

Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος που η ΝΔ ανακοίνωσε τη σχετική συνάντηση μια ημέρα μετά αφότου πραγματοποιήθηκε; Αυτό είναι ένα από τα εύλογα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν. Ωστόσο, ο χρόνος της σχετικής ανακοίνωσης δεν είναι το μόνο «περίεργο» σχετικά με το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο Παρίσι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώνει τους λογαριασμούς του στα social media με φωτογραφίες από συναντήσεις. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για συναντήσεις με υψηλόβαθμους ευρωπαίους αξιωματούχους. Κάτι τέτοιο όμως «περιέργως» δεν συνέβη με τον κ. Λεμέρ...”

Leave a Reply

4 × 3 =

Top