Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Δεύτερη “επιτυχία” της ΠΟΕΔΗΝ σε μία μέρα! Μετά τα λουλούδια στον “Άγνωστο Δρομέα” ο Γιαννάκος πήγε να μπουκάρει σε λάθος Υπουργείο (vid)

Δεύτερη “επιτυχία” της ΠΟΕΔΗΝ σε μία μέρα! Μετά τα λουλούδια στον “Άγνωστο Δρομέα” ο Γιαννάκος πήγε να μπουκάρει σε λάθος Υπουργείο (vid)

Πρώτη ήρθε η κατάθεση λουλουδιών στον “Άγνωστο Δρομέα” από τον συνήθη ύποπτο Μιχάλη Γιαννάκο που προκάλεσε γέλια μέχρι και τους θετικά διακείμενους σε κάθε σόου και κίνηση της ΠΟΕΔΗΝ δημοσioγράφους του ΣΚΑΙ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο αεικίνητος, ειδικά όταν αφορά διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης και του Παύλου Πολάκη, επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ μπήκε μπροστάρης στους συνδικαλιστές της Ένωσης που προσπαθούσαν να κάνουν ντου στο Υπουργείο Εργασίας.

Ωστόσο μπέρδεψαν τα Υπουργεία, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να μπουκάρουν στο Υπουργείο Εσωτερικών και ο φρουρός της πόρτας, την οποία οι της ΠΟΕΔΗΝ προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτή για να μπει ο “στρατηγός” Γιαννάκος να τους λέει ότι είναι η διπλανή στοά.

Βέβαια, όπως κατέγραψε το βίντεο του Luben, το οποίο μοιράστηκε και ο Παύλος Πολάκης, που δεν μπορούσε να αφήσει το θέμα ασχολίαστο, ούτε η διπλανή στοά όπου κατευθύνθηκαν μαζί με τις κάμερες και τους φωτογράφους ο Γιαννάκος και οι σύντροφοί του ήταν η σωστή! Αφού λοιπόν τρόμαξαν μία γάτα, όπως ακούγεται στο βίντεο, έκαναν τελικά την τρίτη και επιτυχημένη (;) προσπάθεια να βρουν το Υπουργείο Εργασίας…

Ο Παύλος Πολάκης, που ανέβασε στο λογαριασμό του το σχετικό βίντεο και έγραψε:

“ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! Ο αρχηγός του τσίρκου ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ κανει λάθος στις στοές και στα υπουργεία ενώ εχει στήσει το σώου με τις κάμερες!!! Και μετα λέτε πως και γιατι κατέθεσε στεφάνι στο Δρομέα,ο Αγνωστος στρατιώτης νόμιζε πως ηταν ….”

Leave a Reply

Top