Είστε εδώ

ΔΕΘ: Κριτική από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ: «Αυταπάτες και παροχές μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας»

Έντονη κριτική άσκησε η Χαρ Τρικούπη στις προγραμματικές εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕθ.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ κάνει λόγο για αυταπάτες που μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ  σημειώνει ότι «η χώρα πρέπει να αποκτήσει στιβαρή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια και Δημοκρατική Ανατροπή του καθεστωτισμού και της αδικίας».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ

Η Δικαιοσύνη αποδεικνύεται με πράξεις και δεν είναι ρητορικό σχήμα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις αυταπάτες του προγράμματος «Θεσσαλονίκη», επανήλθε μοιράζοντας παροχές και ξεχνώντας τα πεπραγμένα του ως Πρωθυπουργός.

Υποσχέθηκε την προστασία της πρώτης κατοικίας, όταν με την υπογραφή της κυβέρνησης του παραδόθηκαν στα funds οι δανειολήπτες.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υλοποίησε τη στρατηγική επιλογή να αυξηθεί η εξάρτηση της χώρας από το εισαγόμενο φυσικό αέριο αφήνοντάς τους πολίτες εκτεθειμένους στην ενεργειακή κρίση, και τώρα υπόσχεται εφαρμογή της εξαίρεσης των χωρών της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Αποκρύπτει όμως ότι Ισπανία και Πορτογαλία το πέτυχαν γιατί έχουν χαμηλή εξάρτηση από το φυσικό αέριο. Οι Έλληνες πληρώνουν από το πιο ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα στην Ευρώπη με τη σφραγίδα των κυρίων Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Αναφορικά με την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, οι μνήμες είναι νωπές από την υπερχρέωση της επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η χώρα πρέπει να αποκτήσει στιβαρή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια και Δημοκρατική Ανατροπή του καθεστωτισμού και της αδικίας.

Πηγή: documentonews.gr

 

One thought on “ΔΕΘ: Κριτική από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ: «Αυταπάτες και παροχές μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας»

  1. Η πολιτική αλητεία στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμο. ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. Φτωχοποιήσατε τον Ελληνικό λαό και μιλάτε απατεώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.