Είστε εδώ

“Ειρωνίες” Πάγκαλου στην Μπέτυ Μπαζιάνα για την μαντίλα:”Δεν έπρεπε να πάει.Φόρεσε κόκκινη μαντίλα για επίδειξη”

Με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα τα έβαλε ο Θόδωρος Πάγκαλος, για το γεγονός ότι φόρεσε μαντίλα συνοδεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν, αλλά και για το τι χρώμα ήταν αυτή…Το thefaq δημοσιεύει φωτογραφία νεαρής Ιρανής στο Ισπαχάν το 2015 όπου απεικονίζεται δημόσια με κόκκινη μαντίλα, όπως έκανε και η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της υποδοχής τους στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης…
tsipras_betty_iran
Μιλώντας στον Βήμα FM 99,5 το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Είδα την κυρία σύζυγο του πρωθυπουργού στην τηλεόραση χθες, μέσα σε δύο ώρες που κάθισε στην Τεχεράνη, έχει αλλάξει τρία χρώματα κεφαλόδεσμο. Μα, ήταν οι Ιρανές και φοράγαν όλες μαύρο και η Περιστέρα, δεν ξέρω πως τη λένε, φορούσε ένα μωβ και μετά φορούσε και ένα κόκκινο, για να δείξει ότι ναι μεν υποτάσσεται στην αντίληψη των Ιρανών για τις γυναίκες…».
Pagalos
«Η γυναίκα δεν έπρεπε να πάει. Εμένα η γυναίκα μου δεν ήρθε στην Τεχεράνη όταν πήγα, γιατί δεν ήθελε να της μεταχειριστούν οι Ιρανοί όπως μεταχειρίζονται τις δικές τους γυναίκες. Γιατί είχε μια αντίληψη για τον ρόλο των γυναικών και για τη θέση τους στην κοινωνία», σημείωσε μάλιστα συγκρίνοντας τη δική του σύζυγο με την σύζυγο του πρωθυπουργού.
«Λοιπόν, ως αριστερή αγωνίστρια, η Περιστέρα δεν έπρεπε να πάει στην Τεχεράνη, δεν είχε καμιά δουλειά, μπορούσε να πάει ο Τσίπρας μόνος του. Λοιπόν και εφόσον πήγε, εν πάση περιπτώσει, ας βάλει μαύρο όπως όλες οι Ιρανές και να τελειώνει η ιστορία. Τι είναι τα μωβ και τα κόκκινα; Για να δείξουμε ότι είμαστε επαναστάτες και κάπου κρατάμε και μια πισινή; Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι, μου φαίνεται», κατέληξε.
Πηγή: tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *