Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Δεν ξεφεύγει απ’ τις “παραδόσεις” του ο Κυριάκος! “Φέσωσαν” την ιδιοκτήτρια του καφενείου στους Αγίους Δέκα στην Κρήτη μετά το σώου με τις κάμερες!

Δεν ξεφεύγει απ’ τις “παραδόσεις” του ο Κυριάκος! “Φέσωσαν” την ιδιοκτήτρια του καφενείου στους Αγίους Δέκα στην Κρήτη μετά το σώου με τις κάμερες!

Τελικά τις συνήθειες τύπου “Κήρυκα Χανίων” δεν τις ξεχνούν! Θυμάστε την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε καφενείο στους Αγίους Δέκα του Ηρακλείου, εκεί όπου παίχτηκαν διάφορα επικοινωνιακά σόου με πολύτεκνους, γουρλούδες, αγκαλιές, φιλιά, ρακές και κεράσματα μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς; Ε, λοιπόν μετά από αυτά τα “θριαμβευτικά” που οργάνωσε ο Λ. Αυγενάκης και μόλις οι κάμερες έκλεισαν, ο πρόεδρος και οι άνθρωποί του έφυγαν και άφησαν και φέσι! Ακόμα χρωστούν τις ρακές και τα κεράσματα στην ιδιοκτήτρια του καφενείου!

Έτσι, με φέσια προς τους Έλληνες έμαθαν να προχωρούν!

ΥΓ του The FAQ: Σύμφωνα με όσα είχε μεταφέρει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ που κάλυοτεβτην περιοδεία του Κυριακου Μητσοτάκη στηννκοιλάδα της Μεσσαράς, ο λόγος που πρόεδρος της ΝΔ και η παρέα του είχαν σταματήσει στο συγκεκριμένο καφενείο, ήταν γιατι υπάρχει κάποια “παραδοση” – κατα τον δημοσιογραφο της ΕΡΤ – που λέει ότι “όποιος περνάει από εκεί μετα εκλέγεται σε κεντρικά αξιώματα”…

Πηγή: candiadoc.gr

Leave a Reply

Top