Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Δεν “μάσησε” νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και την “είπε” στα μούτρα του Μητσοτάκη: Και τα μπόνους είχε ανακοινώσει και δεν μας έδωσε τίποτα! (vid)

Δεν “μάσησε” νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και την “είπε” στα μούτρα του Μητσοτάκη: Και τα μπόνους είχε ανακοινώσει και δεν μας έδωσε τίποτα! (vid)

Δεν πτοήθηκε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Χαλκίδας και παρά τις “γλυκουλιές” του Βασίλη Κικίλια, την είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μες στα μούτρα του!

Επίσκεψη στη Χαλκίδα πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στο πλαίσιό της βρέθηκε και στο Νοσοκομείο της πόλης. Αφού έκανε τις “πατροπαράδοτες” μπουνίτσες με τους υπεύθυνους βρέθηκε μπροστά σε μία γυναίκα νοσηλεύτρια, που την είχε “αγκαζάρει” ο Βασίλης Κικίλιας.

Αφού είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πόσο δύσκολα πέρασαν οι υγειονομικοί το προηγούμενο διάστημα, η συζήτηση ήρθε στο αν θα μονιμοποιηθούν οι νοσηλευτές, με τον Βασίλη Κικίλια να λέει ότι “ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα όλοι οι νοσηλευτές θα γίνουν μόνιμοι”.

Άμεση και αποστομωτική ήταν η απάντηση της γυναίκας που είπε “μας είχε ανακοινώσει ότι θα πάρουμε και τα μπόνους και δεν μας έδωσε τίποτα“, με το Βασίλη Κικίλια να προσπαθεί να τα “μπαλώσει” επαναλαμβάνοντας “τον Σεπτέμβριο, τον Σεπτέμβριο”.

Leave a Reply

eleven − 11 =

Top