Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δεν “μάσησε” η Έφη Αχτσιόγλου και απάντησε με ψυχραιμία στην φραστική επίθεση (μίας γυναίκας….) για “προδότες της πατρίδας” στη Θεσσαλονίκη (vid)

Δεν “μάσησε” η Έφη Αχτσιόγλου και απάντησε με ψυχραιμία στην φραστική επίθεση (μίας γυναίκας….) για “προδότες της πατρίδας” στη Θεσσαλονίκη (vid)

Επίθεση στην Αχτσιόγλου: Είστε προδότες, η Μακεδονία θα εκδικηθεί” φωνάζουν από τις οθόνες τα γνωστά σάιτ, προφανώς προετοιμάζοντας το έδαφος για τις αυριανές εκπομπές “αδέσμευτης” ενημέρωσης που δεν θα χάσουν ευκαιρία να παίξουν αυτό το επεισόδιο, πασπαλίζοντάς το με τη γνωστή αντικυβερνητική προπαγάνδα.

Το θλιβερό είναι ότι για ακόμα μία φορά αποκαλύπτονται τα “παβλοφικά” τους αντανακλαστικά σε οτιδήποτε (θεωρούν) “αντι-ΣΥΡΙΖΑ” την ώρα που επιβεβαιώνεται και η γνωστή παροιμία περί “τρίχας που έγινε τριχιά”.

Γιατί αν δει κανείς το βίντεο διαπιστώνει ότι δεν πρόκειται για “ορδές” Μακεδονομάχων αλλά για 1 (ολογράφως μία) γυναίκα που κάνει την φραστική επίθεση, σαν να περίμενε το κιου – σήμα της σχετικής ερώτησης στην Υπουργό Εργασίας.

Η Έφη Αχτσιόγλου, λοιπόν, την ώρα που έφτανε σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το ζήτημα των εντάσεων στα μέρη όπου εμφανίζονται μέλη της κυβέρνησης.

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, είμαι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης», απάντησε η κ. Αχτσιόγλου, αλλά εκείνη την ώρα τη διέκοψε μια νεαρή γυναίκα λέγοντας: «Ε θα το δεις τώρα! Η Μακεδονία είναι ελληνική, η προδοσία δεν θα περάσει. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας». Και αφού είπε ό,τι ήθελε να πει, γυρισε την πλάτη της και έφυγε, διαμαρτυρία τέλος.

Η υπουργός αρχικά δεν αντέδρασε, ωστόσο στη συνέχεια απάντησε στη γυναίκα λέγοντας «δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες άλλων λαών», ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

με πληροφορίες από το ethnos.gr

Leave a Reply

2 + 18 =

Top