Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δεν πέρασε ο εκβιασμός της ΝΔ με το συλλαλητήριο! Το μεσημέρι του Σαββάτου η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ! Παρακολουθήστε τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής (live)

Δεν πέρασε ο εκβιασμός της ΝΔ με το συλλαλητήριο! Το μεσημέρι του Σαββάτου η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ! Παρακολουθήστε τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής (live)

Παρακολουθήστε τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

Tο μεσημέρι του Σαββάτου (16.06.2018) θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης, και συγκεκριμένα στις 14:00.
Την πρόταση αυτή έκανε και τελικά κατάφερε να περάσει η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την ΝΔ να προτείνει να μιλήσουν πρώτα όλοι οι βουλευτές και η ψηφοφορία να γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τα υπόλοιπα κόμματα πρότειναν η ψηφοφορία να γίνει μόλις τελειώσει ο κατάλογος των ομιλητών. Ωστόσο εάν ο κατάλογος εξαντληθεί πριν τις 14:00 τότε και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί νωρίτερα, ωστόσο αυτό είναι μάλλον απίθανο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταβάλλει εργώδεις προσπάθειες προκειμένου να προκαλέσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, ποντάροντας στις διαδηλώσεις για το μακεδονικό που θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη την ώρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας.

(Πηγή: newsit.gr )

Παρακολουθήστε τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής:

Leave a Reply

Top