Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δεν παίζονται οι άνθρωποι! “Έκοψαν” το χαιρετισμό του Τσίπρα από τη φιέστα για τα εγκαίνια του υποθαλάσσιου μουσείου στην Αλόννησο

Δεν παίζονται οι άνθρωποι! “Έκοψαν” το χαιρετισμό του Τσίπρα από τη φιέστα για τα εγκαίνια του υποθαλάσσιου μουσείου στην Αλόννησο

Τα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου της Ελλάδας έγιναν το Σάββατο, 1η Αυγούστου, στα ανοιχτά της Αλοννήσου, στις ακτές της νήσου Περιστέρας. Η φιέστα για το άνοιγμα στο κοινό του αρχαιότερου πλέον επισκέψιμου ενάλιου αρχαιολογικού χώρου έγιναν με το κόψιμο της κορδέλας υποβρύχια…από τον Περιφερειάρχη Κ.Αγοραστό και το Σάκη Ρουβά, υπό τα χειροκροτήματα της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, που παρακολουθούσε από σκάφος την εκδήλωση.

Αυτή η φιέστα, όπως φαίνεται, δεν ήταν δυνατόν να «χαλάσει» από τον χαιρετισμό ενός πολιτικού αντιπάλου της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα, η κυβέρνηση του οποίου άλλωστε υλοποίησε ουσιαστικά το σημαντικό αυτό έργο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε επανειλημμένα να ερθει σε επαφή με τον περιφερειαρχη  Θεσσαλίας, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι θα σταλεί εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να διαβάσει χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα για αυτό το σημαντικό πολιτιστικό έργο.

Όταν βρέθηκε στο νησί η υπουργός πολιτισμού, ο περιφερειάρχης έγινε ξαφνικά «άφαντος», μην απαντώντας στις οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Αγοραστός τελικά ευρέθη, αλλά ήταν απασχολημένος και υποσχέθηκε στον συνομιλητή του, πρώην υφυπουργό πολιτισμού, Κωνσταντίνο Στρατή, πως θα επικοινωνούσαν εντός ολίγου. Εις μάτην.

Εν τέλει το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν περιελάμβανε την ανάγνωση του χαιρετισμού του Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα ήθη της κυβέρνησης, οποίος έχει το ψαλίδι για να κόψει την κορδέλα, έχει και το δικαίωμα να αποκλείει όσους ομιλητές δεν είναι της αρεσκείας του.

πηγή: avgi.gr

2 thoughts on “Δεν παίζονται οι άνθρωποι! “Έκοψαν” το χαιρετισμό του Τσίπρα από τη φιέστα για τα εγκαίνια του υποθαλάσσιου μουσείου στην Αλόννησο

Leave a Reply

one + seven =

Top