Είστε εδώ
Home > FAQ media > Δεν πάει άλλο: Τα “ορφανά” Ταγματάρχη μοιράζουν εργολαβίες και λεφτά στην ΕΡΤ – 3.620 ευρώ το επεισόδιο στο Λάλα και χρήματα στην ΑΕΠΙ

Δεν πάει άλλο: Τα “ορφανά” Ταγματάρχη μοιράζουν εργολαβίες και λεφτά στην ΕΡΤ – 3.620 ευρώ το επεισόδιο στο Λάλα και χρήματα στην ΑΕΠΙ

Νεότερα κατορθώματα.

Ενώ ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, λείπει στο εξωτερικό, τα “ορφανά” του Ταγματάρχη στην ΕΡΤ “χορεύουν”. Μιλάμε πλέον για πλήρη αυτονόμηση…

Δείτε εδώ και φρίξτε:

3.620 ευρώ εγκρίνει η ΕΡΤ ανά επεισόδιο 25 λεπτών από τα 4.350 που ζητάει. Εντάξει, τον ρίξανε τον άνθρωπο…

Πρόκειται για τον γνωστό Θανάση Λάλα φυσικά. Αλλά το καλύτερο είναι στην εισήγηση. Τι εισηγείται ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Αρ. Μεταξάς: “λαμβάνοντας υπόψη την προφορική εισήγηση του κ. Α. Μεταξά, Μέλους του ΔΣ και του Προέδρου του ΔΣ, αποφασίζει και εγκρίνει την ανάθεση εκτέλεσης παραγωγής του αναφερόμενου τηλεοπτικού προγράμματος ως ακολούθως και εξουσιοδοτεί τον ασκούντα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου να υπογράψει τη σχετική σύμβαση”.

Και όλα αυτά φυσικά ενώ ο Υπουργός λείπει και κάποιοι “χορεύουν” στις πλάτες των εργαζομένων της ΕΡΤ και όχι μόνο… Παρόντες φυσικά στο ΔΣ Λουριδάς, Μιχαλίτσης, κλπ.

Την ίδια ώρα, υπάρχει και αυτό εδώ:

Οι τρεις πρώτες εκπομπές προέρχονται από παραγωγούς ΑΜΕΑ και καθώς η ΕΡΤ δεν έχει πλαίσιο πρόσληψης γι’ αυτούς που είναι συνεργάτες της από χρόνια, το δίνει σε “εργολάβο”. Το άλλο όμως, αφορά τον Γιάννη Πετρίδη, πασίγνωστο και πανάξιο, και η πλέον εμβληματική φιγούρα του ραδιοφώνου αλλά συνταξιούχος πια.

Αυτό δηλαδή που φαίνεται είναι ότι η ΕΡΤ παίρνει έναν “συνταξιούχο” για credits των σημερινών διοικούντων στην κοινή γνώμη (“Φέραμε πίσω τον Πετρίδη”) αγνοώντας τον ακόμα ανοιχτό διαγωνισμό παραγωγών στον οποίο έχουν καταθέσει προτάσεις περί τους 150 ή και περισσότερους επαγγελματίες του χώρου…

Το κυριότερο, όμως, αγνοώντας τον Νίκο Παππά που είπε και ξαναείπε ότι “τέρμα οι εργολαβίες”. Στέλνουν μήνυμα δηλαδή πως αν και προσωπρινή διοίκηση κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Για την ιστορία η “εταιρεία” με την οποία επιστρέφει ο Πετρίδης αυτή τη φορά είναι η “Δημήτριος Κ. Ζουγρής”, η εταιρεία δηλαδή ενός από τα 4 παιδιά του στενού συνεργάτη του Κώστα Ζουγρή, έναν εκ τον οποίον έχει βαφτίσει κιόλας.

Και το θέμα δεν είναι βέβαια ο μύθος Πετρίδης (respect) αλλά η “μαγκιά” των προσωρινών….

Θα μπορούσε να πει κανείς αυτά προς το παρόν και μη χειρότερα, αν ήδη δεν είχε υπαρξει και το θέμα της ΑΕΠΙ, στην οποία η ΕΡΤ αποφάσισε να δώσει πάνω από 1 εκ. ευρώ για τη μη αποκλειστική χρήση του ρεπερτορίου της.

Leave a Reply

8 + thirteen =

Top