Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Δεν μάσησε ο Πολάκης στην προβοκατόρικη ερώτηση Σρόιτερ για την Κοσιώνη: Δεν μιλάω στη γυναίκα αλλά στη δημοσιογράφο που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία

Δεν μάσησε ο Πολάκης στην προβοκατόρικη ερώτηση Σρόιτερ για την Κοσιώνη: Δεν μιλάω στη γυναίκα αλλά στη δημοσιογράφο που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία

Για μία ανάρτηση που είχε κάνει ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας το περιβόητο διάγραμμα που παρουσίασαν στο ΣΚΑΙ που έδειχνε την Ελλάδα πρώτη σε αριθμό τεστ ανά κρούσμα επέλεξε να ρωτήσει ο Αντώνης Σρόιτερ μεταξύ άλλων τον Παύλο Πολάκη.

Αν και ο Αντώνης Σρόιτερ όπως είπε δεν είχε ερευνήσει για το διάγραμμα που έδειχνε στην εν λόγω περίπτωση το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, αλλά είχε ερευνήσει ενδελεχώς τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, τον ρώτησε για το χαρακτηρισμό “λοιμωγμενο σούργελο” απέναντι όπως είπε “σε μία δημοσιογράφο, σε μία γυναίκα, σε μία μητέρα, σε μία σύζυγο”.

Απαντώντας ο Παύλος Πολάκης είπε ότι “τη δική μου σύζυγο με την οποία είμαστε μαζί από φοιτητές, την έπαιρναν τηλέφωνο το βράδυ και της λέγανε θα βρεις τον άντρα σου χωρίς κεφάλι, παίρναν τις κόρες μου και τους λέγανε θα παίζουμε μπιλιάρδο στα μπιλιαρδάδικα του Πειραιά με το κεφάλι του μπαμπά σας, παίρναν τον μακαρίτη τον πεθερό μου και του έλεγαν μάζεψε το γαμπρό σου θα τον βρεις σε κανενα χαντάκι”.

Συνέχισε λέγοντας ότι πολλές φορές γράφει στο facebook όντας πολύ εκνευρισμένος γιατί όμως “ξέρω κάποια πράγματα, που δεν τα ξέρει όλος ο κόσμος”.

Ήταν η δεύτερη φορά που ο ΣΚΑΙ έβγαζε διάγραμμα που ήταν η μέρα με τη νύχτα με την πραγματικότητα. Η πρώτη ήταν με το ανάποδο διάγραμμα για την ανάπτυξη, σε αυτό έλεγε ότι είμαστε ως χώρα πρώτη στον αριθμό τεστ ανά κρούσμα, κάτι το οποίο δεν έχει καμία σημασία στη φάση που είμαστε, και μιλάω επιστημονικά. Ξέρω όμως ότι εκείνες τις ημέρες είχε υπάρξει προσπάθεια από εταιρείες να φέρουν τεστ αντισωμάτων και τέτοια διαγράμματα ήταν σαν να ετοίμαζαν το έδαφος“.

Είπε ακόμα ότι το “λοιμωγμενο σούργελο” ήταν τρολάρισμα για τα διάγορα απίθανα τύπου “λοιμώχθηκαν”, “σκοιλ ελικικού” και “μετζή του νεουκτή” που είχαν βγει τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο της τηλεκατάρτισης και των voucher της ντροπής που πήρε τελικά πίσω η κυβέρνηση.

Αντέστρεψε μάλιστα το ερώτημα για την δήθεν “επίθεση” στην Σία Κοσιώνη, λέγοντας ότι “δεν μιλάω στη γυναίκα αλλά στην παρουσιάστρια που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία“.

 

Leave a Reply

3 × 2 =

Top