Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Πολάκης! “Με 8% εμβολιασμένους μπαίνει ο Μάης, ενώ ο Κικίλιας διαβεβαίωνε για 2 εκ. εμβόλια το μήνα από τον Φλεβάρη – Άει παίξτε παραπέρα”

Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Πολάκης! “Με 8% εμβολιασμένους μπαίνει ο Μάης, ενώ ο Κικίλιας διαβεβαίωνε για 2 εκ. εμβόλια το μήνα από τον Φλεβάρη – Άει παίξτε παραπέρα”

Για άλλη μια φορά δε «μάσησε» τα λόγια του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, και τα «έχωσε» σε κυβερνητικά στελέχη που ενώ έχουν αποτύχει πλήρως στην διαχείριση της πανδημίας, «τρώγονται» συνεχώς για παραπληροφόρηση.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια σχετικά με το εμβόλιο. Ο υπουργός Υγείας, μια βδομάδα πριν, καλούσε τις ηλικίες από 30 έως 39 ετών, να εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες με το εμβόλιο της Astra Zeneca, αποθέματα του οποίου αποφάσισε να διαθέσει το Υπουργείο Υγείας σε νεότερους πολίτες.

Μετά από τη χαρακτηριστική δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα για το ότι «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε», ο υπουργός Υγείας απάντησε «Δεν ξεστοκάρουμε εμβόλια»…

Κι ο Παύλος Πολάκης δεν «μασάει» τα λόγια του και απαντά:

«ΚΙΚΙΛΙΑΣ προ Τσίπρα (φωτό 1)

ΚΚΙΚΙΛΙΑΣ μετά Τσίπρα (φωτό 2)

Με το 8% εμβολιασμένους και μπαίνει ο Μάης

(Που θαχαμε 2.000.000 εμβολιασμούς το μήνα απ το Φλεβάρη )
ΑΕΙ ΠΑΙΞΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!»

Leave a Reply

11 − five =

Top