Είστε εδώ

Δεν κρύβονται οι προτιμήσεις! Ο Έντι Ράμα ετοιμάζει αλβανική φιέστα στην καρδιά της Αθήνας, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και αποθεώνει Μητσοτάκη: “Να γιατί κάποιοι βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ενώ σε άλλους έχει ανατεθεί από τον λαό η διακυβέρνηση της χώρας”

Απόλυτη επιβεβαίωση του The FAQ που είχε κάνει λόγο για “κομπρεμί” Μαξίμου – Τιράνων με την “ηρωοποίηση” του Φρέντι Μπελέρη μέσω της ένταξής του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αφού έτσι ωφελημένος εβγαινε και ο Μητσοτάκης συγκρατώντας ψήφους προς τα ακριδεξιά και η Αλβανία που έβγαζε ένα “αγκάθι” από το εσωτερικό της και κέρδιζε τον απόλυτο έλεγχο της Χιμάρας!

Με επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης και στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη τοποθετήθηκε ο Αλβανός πρωθυπουργός στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης για την επίσκεψή του στην Ελλάδα.

«Η έντονη αντίθεση των απόψεων για το ίδιο ζήτημα διαφωτίζει το γιατί κάποιοι βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ενώ σε άλλους έχει ανατεθεί από τον λαό η διακυβέρνηση της χώρας», ανέφερε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Έντι Ράμα σπεύδοντας να σταθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Έντι Ράμα στην ανάρτησή του αναφέρει ακόμα ότι: «Μου προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ κατανοώ πλήρως την προοπτική που εξέφρασε ο Έλληνας πρωθυπουργός».

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 12 Μαΐου, η οποία δεν είναι επίσημη αλλά ιδιωτική κατά την οποία αναμένεται να μιλήσει σε μέλη της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα ανέφερε ότι

«Η επικείμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα την Κυριακή 12 Μαΐου δεν σχετίζεται με εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα ή με συγκεκριμένα αφηγήματα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών, τα οποία δεν είναι στην ατζέντα της αλβανικής κυβέρνησης».

Επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισε προκλητική ενέργεια που αναδεικνύει την απουσία συνεκτικής πολιτικής για τα Δυτικά Βαλκάνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη», χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Ελλάδα, την ημέρα της επετείου της προφυλάκισης του Φρέντι Μπελέρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Έντι Ράμα
«Μου προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ κατανοώ πλήρως την προοπτική που εξέφρασε ο Ελληνας πρωθυπουργός. Η έντονη αντίθεση των απόψεων για το ίδιο ζήτημα διαφωτίζει το γιατί κάποιοι βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ενώ σε άλλους έχει ανατεθεί από τον λαό η διακυβέρνηση της χώρας.

Παρ’ όλα αυτά, όπως σωστά επισήμανε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, η Ελλάδα παραμένει μια δημοκρατική χώρα όπου ηγέτες από άλλα δημοκρατικά έθνη μπορούν να επισκέπτονται, να συναντούν τους συμπατριώτες τους και να τους επαινούν για τη σκληρή δουλειά και την πολύτιμη συνεισφορά τους, όχι μόνο στη χώρα που διαμένουν αλλά και στην πατρίδα τους.

Η επικείμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα την Κυριακή 12 Μαΐου δεν σχετίζεται με εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα ή με συγκεκριμένα αφηγήματα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών, τα οποία δεν είναι στην ατζέντα της αλβανικής κυβέρνησης.

Η επίσκεψη εντάσσεται σε μια μακρά σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπου ζει μια τεράστια κοινότητα Αλβανών, για να συνεργαστώ με τους ομοεθνείς μου στο εξωτερικό και να μοιραστώ την υπερηφάνεια της Αλβανίας γι’ αυτούς και το όραμά μας για την “Αλβανία 2030”. Αυτά είναι όλα κι όλα για την επίσκεψή μου στη φιλική γειτονική Ελλάδα Τα υπόλοιπα είναι απλώς θόρυβος στο παρασκήνιο».

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *