Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δεν κόβουν τα μούσια! Απίστευτος “βρώμικος πόλεμος” κατά της Ρένας Δούρου με fake … sms!

Δεν κόβουν τα μούσια! Απίστευτος “βρώμικος πόλεμος” κατά της Ρένας Δούρου με fake … sms!

Mια αλλόκοτη υπόθεση «τρολαρίσματος» στη Ρένα Δούρου βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Περιφερειάρχη Αττικής να αναγκάζεται να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει την όποια εμπλοκή της σε αυτήν. Μάλιστα σύμφωνα με κύκλους, πίσω από την εκστρατεία “βρώμικου πολέμου” βρίσκεται στέλεχος αντίπαλου συνδυασμου με μηχανισμό αποστολής ομαδικών sms

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες πολίτες λαμβάνουν SMS που υποτίθεται πως προέρχονται από το κινητό της κ. Δούρου και στα οποία αναγράφονται στίχοι από το τραγούδι «Δώσε μου φωτιά» που έχει ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος. Μάλιστα, το γραπτό μήνυμα κλείνει με τη φράση «Αθάνατος ο Μητσάρας»! Προφανώς, αφορμή για το εν λόγω, στάθηκε η συμπλήρωση επτά χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου ερμηνευτή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειάρχης, αναφέρει σχετικά με το περιστατικό: «Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη κακόβουλη εκστρατεία ομαδικών μηνυμάτων που δήθεν προέρχονται από το κινητό μου προς κινητά τηλέφωνα κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, με προκλητικό και χυδαίο περιεχόμενο. Πρόκειται για απόπειρα παραπλάνησης των πολιτών και συκοφάντησής μου. Το μήνυμα που στέλνω προς όλες και όλους είναι σαφές: ούτε η Δύναμη Ζωής ούτε εγώ πρόκειται να καμφθούμε από τέτοιου είδους εκστρατείες».

 

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Leave a Reply

Top