Είστε εδώ

Δεν είναι ο «Απαράδεκτος»

Το thefaq.gr κατόπιν επιστολής που εδέχθη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του γνωστού ηθοποιού Σπύρου Παπαδόπουλου διευκρινίζει ότι δεν έχει πληροφορίες ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση αφορολόγητου χρήματος που έχει διαπιστωθεί σε λίστες καταθετών στο εξωτερικό και για αυτό και δεν αναφερόταν το όνομά του στο σχετικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Έπαψε να είναι …Απαράδεκτος. Πλήρωσε 1,5 εκατ. ο ηθοποιός της λίστας Μπόργιανς».
Η επιστολή του πληρεξούσιου δικηγόρου του γνωστού ηθοποιού που εστάλη στο thefaq.gr το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 16:00, αναφέρει τα εξής:
“Με την ιδιότητα του πληρεξουσίου δικηγόρου του Σπύρου Παπαδόπουλου και αφού πληροφορηθήκαμε τις αναληθείς δημοσιεύσεις σας περί των δήθεν μαύρων καταθέσεων σε Τράπεζα του εξωτερικού. Σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα και να δηλώσετε τούτο δημοσίως.
Σε διαφορετική περίπτωση και με δεδομένο οτι η συμπεριφορά σας αποτελεί παράβαση του άρθρου 681 Δ ΚΠολ περί προσβολής δια τύπου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε άλλωστε δικαιούμεθα να αξιώσουμε αποζημίωση από την αδικοπρακτική σας συμπεριφορά, σας δηλώνω δια της παρούσης οτι θα ζητήσουμε τη δικαστική προστασία που προβλέπει για την άρση της προσβολής αλλά και την αποζημίω
Δημοσθένης Κ. Πεππας
Δικηγόρος Αθηνών
Λ. Αλεξάνδρας”

2 σχόλια στο “Δεν είναι ο «Απαράδεκτος»

    1. Σ’ ευχαριστώ. Εν τούτοις το κείμενο γραφθηκε πολύ προσεκτικά παρότι στα χέρια μας βρίσκονται όλες οι πκηροφορίες και αυτό από σεβασμό στη Δικαιοσύνη αλλά και την έρευνα. Η ” διορθωτική ” ανάρτηση γίνεται ως ένδειξη καλής θέλησης αλλά και ευαισθησίας σε ένα δημόσιο πρόσωπο που μπορεί και να ” στοχοποιείται “. Εμείς πουθενά δεν αναφερόμαστε σε ονόματα στο ρεπορτάζ σε αντίθεση με τον πληρεξούσιο Δικηγόρο του εν λόγω προσώπου που θεώρησε ότι ” προκαλούσε ζημία ” στον πελάτη του το ρεπορτάζ. Τέλος η επιλογή των τίτλων και των φωτογραφιών είναι πολλές φορές ” μεταφορική ” και ” εικαστική ” και δεν ταυτίζεται με πρόσωπα η καταστάσεις, υποχρεωτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *