Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Δεν είναι ρατσιστής αφού … Κυρανάκης: «μόνο για Έλληνες» (pic)

Δεν είναι ρατσιστής αφού … Κυρανάκης: «μόνο για Έλληνες» (pic)

«Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο Reader.gr.

Και για να μην υπάρχει καμία παρανόηση ότι τα επιδόματα είναι «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ», έκανε και τη σχετική επισήμανση στο twitter, θυμίζοντας τα συσσίτια και τις αιμοδοσίες των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αλλά και ακραίες θέσεις του ΛΑΟΣ παλαιότερα

Στην ανάρτηση του Κώστα Κυρανάκη, φιλοξενήθηκε ένα άκρως ρατσιστικό σχόλιο που ζητούσε να μη δίνονται επιδόματα σε οικογένειες γιατί θα δοθεί «κίνητρο στους γύφτους».

Ο Κ. Κυρανάκης απάντησε στο ανώνυμο σχόλιο, ξεχνώντας (!) να αναφέρει ότι οι Ρομά είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα. Αρκέστηκε να διευκρινίσει απλά και ρατσιστικά ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα».

 

Leave a Reply

10 + 1 =

Top