Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δεν άντεξε ο άνθρωπος!… Άδωνις Γεωργιάδης: “Αν ήθελα, θα μπορούσα να αποσπάσω και τους 700 υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ στο γραφείο μου!” (vid)

Δεν άντεξε ο άνθρωπος!… Άδωνις Γεωργιάδης: “Αν ήθελα, θα μπορούσα να αποσπάσω και τους 700 υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ στο γραφείο μου!” (vid)

Τον έπνιξε τόση αδικία … τον Άδωνι Γεωργιάδη και ξέσπασε το πρωί στον ΑΝΤ1: “Μπορούσα να αποσπάσω στο γραφείο μου και τους 700 υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ αν ήθελα» !

Ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «13 υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ εργάστηκαν στο υπουργικό του γραφείο για το ΚΕΕΛΠΝΟ» πριν προσθέσει ότι αν ήθελε, θα μπορούσε να αποσπάσει και τους 700!

Είναι «το πιο γελοίο πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας για την αγορά εμβολίων και εκ μέρους του Δημήτρη Αβραμόπουλου: “Ότι έκανε το υπουργείο Υγείας και ο Δημ. Αβραμόπουλος τότε, έκαναν και όλα τα ευρωπαϊκά κράτη την περίοδο της πανδημίας. Εφάρμοσε δηλαδή τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ”.

Ο δημοσιογράφος που παρευρίσκονταν στο πάνελ του ΑΝΤ1 επισήμανε: «Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη πήραν αντιϊκά εμβόλια για το 10% του πληθυσμού τους, Εμείς, για ένα κράτος 10 εκατομμυρίων πήραμε 16 εκατομμύρια αντιικούς ορούς, χρησιμοποιήθηκαν οι 370.000 και οι υπόλοιποι κάηκαν στον κλίβανο»…

Ωστόσο, ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε πως «όσα λέτε είναι λάθος», και με τη γνωστή του υπερβολή απάντησε πως «ναι, 16 εκατ. εμβόλια αγοράστηκαν και 36 θα έπρεπε να αγοραστούν αν το έλεγε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας». Και μετά κοίταζε αλλού…

«Αν ήταν τόσο νόμιμα όλα, παραμένει ανεξήγητο γιατί προσκομίστηκαν μέχρι και πλαστά έγγραφα για να καλυφθεί αυτό», δήλωσε από τη μεριά του ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αν. Μπαλωμενάκης στην ΕΡΤ, όπως παραμένει ανεξήγητο και γιατί «υπήρξε ολόκληρος συντονισμός για να εξαπατηθεί και η Εξεταστική επιτροπή και η Ελληνική Δικαιοσύνη».

Πληροφορίες από Αυγή

Leave a Reply

Top